Putna rutina za kristalno kosu tipa 3 | BA.inspinre.com
Modu

Putna rutina za kristalno kosu tipa 3

Putna rutina za kristalno kosu tipa 3

Zdravo, NaturallyCurly Community! To je Nina Sultan ovdje. Danas ću s vama podijeliti svoje putovanje kovrdžava rutinu.

Tako obično kad god putujem volim da se pokuša učiniti tako lako moguće. Ako sam doveo sve proizvode koristim normalno torbi će težak 100 kilograma, zašto ja obično smanjiti s mojom normalnom rutinom na pola. Jedina značajna stvar koju volim da bi sa mi je sušilo za kosu i difuzor, ali prenijeti sve moje relevantnih proizvoda u njihove kontejnere putne veličine. U nastavku je moj standard putovanje rutinu kada sam na putu.

Čišćenje

U pokretu sam mnogo češće zajedno perem kosu nego koristi sredstvo za čišćenje bez sulfata. Ako završim koristeći šampon na sve što sam donijeti par bez sulfata uzorak paketa - sam prikupio gomilu ovih proteklih nekoliko mjeseci su postali pogodnom putujući pribor! Oni su veliki izgovor za mene da isprobaju različite proizvode bez njih dodavanjem težine na torbi.

Styling

Za moju stil rutinu ja obično koriste 2-u-1 stajling proizvoda poput Bounce Curl Light gel u kremi. Ovo je proizvod ću stisnuti u manju bocu da se zajedno sa mnom mojih putovanja. Volim ovaj proizvod jer je to dobro za čuvanje moje kovrče hidratizirana i definiran u isto vrijeme. Jedini drugi proizvod koji volim da bi je moj Ouidad Mongongo ulja. Sviđa mi se ovaj ulje, jer djeluje kao zaštitu od toplote i završio ulje, i čini moje lokne pojaviti sjajnija i osjetiti mekše. Osim toga, ovo ulje je odlično za plažu ili izlete koji uzrokuju da dobijem tonu izlaganja suncu.

load...

Ostale stavke:

Osim svoje proizvode, postoji nekoliko drugih osnovnih stvari koje sam donijeti sa sobom na mom putuje ekskurzija. Prvo, je moja satena jastučnicu. Volim da ga ponijeti sa sobom, jer često hotelima ili drugim mjestima obično samo imati pamučne jastučnice i zato, ako bih samo koristi te bi moja kosa lud ujutro. Satenske jastučnice Imam uklapa preko gotovo bilo jastuk i čuva moje lokne upravljati dok putujem.

Još jedna stavka Volim da sa sobom je moja Cricket ultra glatku kosu Pick češalj. To je lagan i pomaže mi da se lako moći ostvariti veliki obim sam u posljednje vrijeme žele. Takođe sam nosim standardnih majica biti u stanju da plop i lagano osušite moje lokne tako da ne morate koristiti običan ručnik i brinuti o štetnim ili frizzing moju kosu.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, ja nosim sušilo za kosu i difuzor. Volim imati velike kose i znajući da mogu smanjim grijanje bez davanja sebe značajnu štetu toplote kroz koristite sušilo za kosu bez njega.

Da sumiramo: svjetlo putovanje, ali efikasan.

Ovo radim da se izbegne nositi teške torbe.

Šta putovanju rutinu partner?

Da li bi dovesti gomilu proizvoda ili volite da smanje svoju rutinu kao ja? Javite mi u komentarima ispod!

load...