Prvih 8 hramova i obuća na tlu za redanje ivica | BA.inspinre.com
Modu

Prvih 8 hramova i obuća na tlu za redanje ivica

Prvih 8 hramova i obuća na tlu za redanje ivica

Eden Bodyworks Pepermint Temple Balm

Ovaj hram balzam će vašoj kosi sa vlagom i držite, dok čineći vaš ivica jači. Pepermint ulje je formuliran u ovom balzam za stimulaciju vlasišta. Ako želite tretman koji će zaštititi vašu kosu i pomoći glatke svojim ivicama, ovo je dobar izbor.

SheaMoisture Jamajke Black ricinusovo ulje Snaga, Grow, i vraćanje Edge tretman

Organski shea maslac je uključen da zadrži vlagu kose i Jamajke crne ricinusovo ulje je uključena da popravi kosu. Ovaj proizvod ima nalik na žele dosljednost, koja se izdvaja od uobičajenih ruba tretmana. No ljuštenja ili kore ovdje.

load...

Organska Root stimulatora gnojidbu Temple Balm

Biljni ekstrakti su uključeni popraviti prorjeđuje. Nježno umasirajte proizvod na razrjeđivanje područja. Ovaj proizvod je dobar izbor koji se lako može pristupiti u vašem lokalnom snabdijevanje ljepotu i drogerije.

Dr. Miracle Hram i Nape rasta balzam

Dr. Miracle hrama i Nape rasta balzam će pomoći stimulirati protok krvi, što pomaže u rastu kose. Ovaj proizvod se može primijeniti na hramove i potiljak. Ovo je proizvod koji je lako dostupan i pristupačan, tako da je ovo savršena za naš budžet prijateljski kovrdžav.

Nubijski baštine indijske konoplje i Tamanu Grow & Jačanje Edge Ukroćena Taffy

Ovaj proizvod se može koristiti za jačanje i glatke rubove. Bambus i ekstrakt belog luka je uključen u ovaj rub krotitelj da kosu jači. Nanesite na rubovima i glatke nježno. Prstima vjerojatno bi bio najbolji izbor, ali ako želite da koristite četku, pobrinite se da čekinje su meke.

Carol kćer Lisa Hair Elixir Vraćanje ulje za kosu

Ovo ulje za kosu sadrži bosiljak nafte i ulja paprene metvice, što povećava cirkulaciju u ovom vlasište. Kada se povećava cirkulaciju vaše kože glave, može promovirati rast kose. Nanesite ovo ulje na hramove i ivice koje su razrjeđivanje.

load...

SheaMoisture Yucca i Baobab protiv lomljenja Jačanje maska

Yucca pomagala u deblji kosu rast kose. Anti-lom maske je proizvod za ulaganje u kada raste zdravo i puno rubova. Duboko stanje kose i velikodušno primjenjuju stanje na rubovima tjedno. Ne zaboravite da bude nježan, dok primjenom tretmana na rubovima.  

Sunny Isle Jamajke Black ricinusovo ulje

U potrazi za jednostavan tretman? Koristite Jamajke crna ricinusovo ulje svakodnevno na razrjeđivanje rubovima. Jamajčanin crna ricinusovo ulje će ojačati kosu. Ako ste kovrčave koji je u potrazi za jednostavno rješenje i želite da koristite opciju koja ne uključuje mnoge sastojke, ovo će biti dobra opcija. Mi pokušavamo kroz ricinusovo ulje Challenge ovdje u kancelariji i da su zaista uživali vidjeti sve vas dijele vaš napredak, budite sigurni da koristite hashtag #heycurliecastoroilchallenge i citat @NaturallyCurly da vidimo rezultate. 

Koje su vaše omiljene hram i potiljka tretmana? Koje su vaše omiljene režimi da pomognu obnovi i održavanju zdravih ivice?

load...