Prolećni roln stvara ukusne curke | BA.inspinre.com
Modu

Prolećni roln stvara ukusne curke

Prolećni roln stvara ukusne curke

Stilistima u mjehurića i Salon Cielo oduvijek vodio put kada je u pitanju razvoj novih Cibu proizvoda za svoje salone. Dakle, kada su rekli kompanije žele proizvode za kovrčavu kosu, Cibu slušao.

"To je naša filozofija", kaže Jenn Mapp, Cibu brend menadžer za Ratner Group, koja je vlasnik 56 Bubbles i Salon Cielo lokacijama, kao i 800 dlake Cuttery salonima. "Mi slušati naše stilisti."

Nakon dvije godine istraživanja, razvoj i testiranje - i bezbroj sati provedenih na NaturallyCurly.com - Cibu lansira svoje Spring Roll kolekciju ovog mjeseca. Spring Roll proizvodi dodati vlage za sve tipove kose. Oni su dizajnirani da oblikuju kovrče. Linija uključuje hidratantni umirujući, hidratantni regenerator, hidratantna maska, Curl gel Soft i oblikovanje Creme. Proizvodi se mogu miješati da se prilagođene poglede.

load...

"Da bi došli do proizvoda u liniji, anketirane smo stilisti", kaže Mapp. "Vratili smo se i dalje da proizvodi za oblikovanje kose koji će biti najopsežniji. Stilistima i pitao svoje klijente. Oni imaju zadnju riječ o svemu."

Kompanija je također ide na svoje salone '850 stilisti za testiranje proizvoda i dobiti povratnu informaciju o tome šta treba ugađati prije nego što padne na tržište.

"Oni rade hands-on testiranja", kaže Mapp.

Svi proizvodi su sulfate-, bez alkohola i parabena, i napravljeno da hidriraju. Svi Cibu Spring Roll formule uključuju spoj prirodno potiče emolijenasa, proteina, ovlaživači i ovlaživača. Osim Cibu potpis kombinacija bambusa, lokvanja i lotosov cvijet, svaki Cibu Spring Roll proizvod sadrži aloe vera, awapui, Kukui orah ulje i hranjivih spoj vitamina A, C i E. Svi proizvodi su pakirani u 85 posto recikliranog materijala.

Boce sve se reciklira iz drugih boca, a proizvodi nikada se testiraju na životinjama. "

Dok Spring Roll je namijenjena valovi, kovrče i Kinks, Mapp ne želi da klasifikovati liniju proizvoda, jer je također dobro radi na bilo koji tip kose koja treba vlagu i hidrataciju.

Cibu proizvodi se prodaju isključivo na Bubbles i Salon Cielo lokacijama, kao i online.

Prvi Cibu proizvodi uvedeni su u maju 2004. Godine linija sada ima tri zbirke: Classic, Shang Hai i Spring Roll. Iako Bubbles i Salon Cielo salonima i prodaju druge brendove kao što su Kerastase i Pureology je Cibu proizvoda sada rangirati broj 1 u prodaji u tim salonima.

"To je stigao do tačke u kojoj Cibu proizvodi donose nove ljude u, a ne samo hvatanje klijenata u stolici", kaže Mapp.

Proizvoda 'azijsko-uticajem ambalaže i imena evoluirao od originalnih logo i ekstrakti inspiriran Dalekog istoka. Od toga je došao proizvode kao što su Sticky Rice pomada za kosu, Shang Veliki regenerator, Mišo Knotty ispire u Detangler i Wok This Way oblikovanje Sauce.

"Cibu inspirisan je mjesto gdje wellness je dio pejzaža - Dalekog istoka", kaže Mapp.

load...

Provjerite ostale Spotlight priče ovdje.

load...