Prirodne vjenčanja privezak kuće | BA.inspinre.com
Modu

Prirodne vjenčanja privezak kuće

Prirodne vjenčanja privezak kuće

Bilo da ste mlada ili gost, osim potrebe savršenu haljinu ili formalne outfit, također ćete trebati veliki coily frizuru da odgovara. Postoji mnogo različitih mešavine teksture kose među coily kosom pojedinaca, pa čak i na jednom coily kosu! Trik za stvaranje velike coily vjenčanje frizure je pronaći onaj koji odgovara vašim individualnim teksturu kose i dužine.

Twist-i-Curl

Kada je u pitanju coily kosu, postoji toliko mnogo opcija za svečane frizure. Kada se to radi sebe, možda želite da bude jednostavno i dodataka za kosu. Jedan od najpopularnijih kovrčava frizura je twist-i-curl:

 1. Uzmite pramen kose, oko dva centimetra i pol do dva cm u promjeru, navlažite ga sa sprej (ili početi sa svježe oprane kose) i primijeniti svoj omiljeni ispire sa kose ili styling proizvoda. Rade proizvoda od korijena do vrha.
 2. Okrećite ili pletenicu pramen kose.
 3. load...
 4. Ponovite korake jedan i dva sa svim kose.
 5. Koristite fleksibilne šipke (možete naći u bilo Beauty Supply Store) i zamotati pletenice ili obrta na šipki. Budite oprezni i pobrinite se da ne završiti pletenicu ili okrenuti previše čvrsto.
 6. Zamotajte glavu u bilo svileni šal ili spavati na poklopac svile jastuk preko noći, ili ostaviti šipke u nekoliko sati.
 7. Poništiti šipke sljedećeg jutra ili nekoliko sati kasnije. Možete glatko na malo ulja u ovom trenutku prije nego pažljivo odmotavanje ili unbraiding svaki obrt ili pletenica.
 8. Zatim povucite pored kovrdže više ili manje da se postigne željeni izgled. To vam daje mogućnost ostavljajući kosu glatko u lokne ili razdvaja obrtima ili pletenice i paperjem kose za veći volumen.

Nakon što ste stlyed svoj twist-i-curl, možete dodati pribor kao što su cvijeće, vrpce i kuglica ili Rhinestone krase ukosnice, gumice za kosu ili češljeve za kosu.

Punđu i Buns

Jedan poznati formalni frizura može biti najlakše postići. U punđu i drugih peciva su jednostavno kao uvijanje kose u samu sebe i odbacujući u kada dostigne željenu okruglog oblika. Možete čak početi sa twist-i-curl ili jednostavnim okretanjem se tako da će vaše namotaja pružao dovoljno da se postigne ovaj stil ili samo da bi vaša kosa definisanog kovrdžave teksturu za ovaj stil.

 • Početi poboljšavajušće prednjoj kose. Možete prikupiti kosu više napeto ili više labavo ovisno o željeni izgled.
 • Ako imate šiške, možete ih ostaviti ili zakačite ih sa ostatkom kose. Možete napraviti i mali pompadour sa šiške i okreću unazad i odbacujući krajevi šiške bliže svoje korijene kako ne bi ravne, ali napućiš na vrhuncu po svom izboru.
 • Odatle, sve zavisi od toga kako i gdje želite da stoji na glavi. A punđu prevodi na "potiljak", ali možete odabrati napraviti visok lepinja, nizak punđu ili čak strani punđu. Uz ovaj stil lako možete dodati pribor kao mali šešir, cvijet ili birdcage veo.

Žele više?

load...
 • 5 dugotrajna Coily frizure
 • DIY Pre-Poo Recepti
 • DIY Domaći Deep uređaji

Final Thoughts

Često puta, vjenčanja oko grli ko ste i ko vas će postati. Dakle, dokle god je li, možete izvući bilo frizuru!

Koji vam je omiljeni formalni coily frizura?

load...