Prirodne frizure za proleće | BA.inspinre.com
Modu

Prirodne frizure za proleće

Prirodne frizure za proleće

Za nas kovrdžav, prirodno teksture kosa je uvijek u modi. Ali ovog proljeća, prirodno teksture kosa je nazvao "trend slijediti." Marjon Carlos Vogue Italija prijavio da najnoviji paket crnog modela su "juriša na pisti u punom zagrljaju svoje prirodne frizura, od izrezanu Afros na ravne vrhova na pozvonio skalpove".

Trendovi proljeće kosa opada u korist prirodne kose bilo da je kovrčava, coily ili talasasta. Trendova ove sezone su "definisana minimalizam i prirodnih ljepota," prema Kari Molvar Harper je Bazar.

Ovog proljeća, frizure trend ka mekom, Undone, domaći, bez napora izgled. Ovo je sezona za prilično, do-it-yourself kovrčava frizura. Pogledajte kako ljudi nose ove 2012 trendovi proljeće kosu.

Slavne Zagrli Spring Trend

Beyonce Kuća Dereon proljeće 2012 linija video ima sve teksture frizure uključujući blisko cropped amo, neuredan, razbarušene valovi i kovrdžave frizure koje se čini da je dozvoljeno da se veći i curlier u rosne proljeće vremenu.

load...

Christina Caradona je lijepo sportske ovog proljeća kosa trend na Trop Rouge s plaže vjetra vazduh kovrče lijevo ili zahvatila u namerno neuredan lepinja. Denise Richards 'velika, centar rastali, lijepo čupava kovrčava frizura je također karakteristika ovog proljeća trend kosu.

Specifični Spring Looks

Christine Louis-Jacques sa fluffed out 'amo, bočni zakačene nazad, ima mekan i bez napora izgled najvećih trendova ovog proleća.

  • Je razbarušene 20s talas, ili kovrdžava flapper bob u ramena ili samo ispod ušiju. Ilustrator i modni bloger Garance Doré nedavno dala intervju Valentina Di Pinto, modni urednik za Glamour Italija, koja nosi proljeće-Trending centra Parted, kovrdžava bob.
  • Mokra, blistavim i svježe iz tuša looks postiže frizer Guido jednostavno zasićenje cijelu kosu ili samo korijene, dok mokre sa arganovim uljem. Fashionising.com zove ovaj napora mokrim punđu među svojim omiljenim trendovima kosu 2012. Godine.
  • Sofisticirani pletenice i obrte lijevo dolje i raščupan ili prikovao gore. Labave vrha i meke Fishtail pletenice su predstavljene na modnim pistama za proljeće 2012. Drugi je proljeće kosa trend, to se može postići pletenica ili uvijanje vaše kose, a zatim pomoću igle da će završiti u pletenice u malo raščupana do-do karakterističnih trendova ove sezone.
  • I dalje vide crveno. Trend u bilo prirodne ili obojene crvenim nijansama i ističe 2011. Godine je kontinuirana onaj koji može dati dimenziju loosly očešljana kovrče, namotaja ili talasa ovog proljeća. Silvia Girolami Vogue Italija kaže: "Sudeći po najnovijim trendovima, čini se da ima crvenu kosu je sada 'in' nego ikada. Mnogi celebs su dali u šarm crvene, manija da - kao frizeri ističu - je suđeno da sija za sve 2012. "
  • Jednostavno Sa opremom. Trend ovog proljeća također uključuje nemarno dodatke sa šešire poput onih često slici na The Sartorialist i glava oblozi i marame kao u fotografiju snimljenu Garance Doré u Cafe Colette u New Yorku.

Tako kovrdžav, koji trendovi će vam biti isprobavanje ovog proljeća?

load...
load...