Prihvatite svestranost vaše prirodne kose | BA.inspinre.com
Modu

Prihvatite svestranost vaše prirodne kose

Prihvatite svestranost vaše prirodne kose

Mi postavljaju pitanje svaki dan, "Zašto si išao prirodno?" Volio bih da mogu doći do samo jedan od razloga, ali ne mogu. Otišao sam prirodno za nekoliko razloga, ali svestranost bila broj jedan na listi. Kada idete prirodno, ne radi se samo o nošenju jedan stil-radi se o nekoliko stilova možete učiniti.

Nošenje prirodne kose nudi nekoliko opcija:

Nošenje prirodne kose teksture

Ova je dati. Rock vašu prirodnu obrazac kosu. Najbolja stvar o odlasku prirodno je činjenica da imate svoju jedinstvenu obrazac. Možete koristiti proizvode da biste poboljšali uvijanje obrazac i jednostavno oprati i ići za veliku izgled koji samo vi možete stvoriti. Kovrčava ekstenzije u prirodno kovrčave teksture su stvarno popularan ovih dana zbog dame pokušavaju da ponovo kovrdže imamo.

load...

Twist izlaza / Braid izlaza

Ovo je metoda u kojoj koristite svoj proizvod stajling izbora i okrećite ili pletenicu kose na sve strane. Kada je kosa suha, možete razotkriti i imaju valovit ili kovrdžava obrazac. Vaš prirodni obrazac manipulira vremenski (ne-hemijski) i nudi drugačiji obrazac nego svoje. Na taj način, to ne znači da morate biti zadovoljni sa svojim prirodnim teksture, to je samo nešto drugačije. Sviđa mi se radi sve ovo jer mi daje veći izgled i traje duže od moje pranje i gos.

Afro

To možete učiniti afro s prirodnom kosom. Ako izabrati vašu prirodnu kovrčava, coily ili kinky kosu, ona će stvoriti afro i možete imitirati izgled tvoje mame u 70-ih. Ovo je nešto zabavno da rade i vjeruj mi, sve oči će biti na vas!

Pravo

Da! Možete ispraviti prirodnu kosu i dalje biti prirodan. To je privremeno i hemijski prepravi. Ovo nudi kompletan stil suprotno od vaše prirodne teksture. Uvijek sam volim šok nekoga vide moju kosu ravno po prvi put. Ispravljanje vaše prirodne kose nudi ravno pogled možda propustiti iz svojih opušteno dana, ali izgleda još zdravije. Najbolje od svega, kad ga operem, ide se u svoju prirodnu teksturu!

Boja

Imamo mogućnost korištenja svih vrsta boja. Upotreba boja je sigurnije na prirodnu kosu nego na opušteni kose. Zašto? Zato što se to ne dvostruko obrađuje. Plavokosi imam u mojoj kosi sada da sam opušten, moja kosa vjerojatno će biti razbijanje off. Ovo je jedna od stvari koje volim o tome prirodno. Mogu vam pokazati moj kreativni stil sa bojom i dalje imaju zdravu kosu.

Moja porodica uvijek komentira, "Izgledaš drugačije svaki put kad te vidim." To je ista kosa, samo različite metode stajling. Imamo svestranost da dame sa hemijskim Relakseri nemaju. Pa zašto volim biti prirodno? Jer ne mogu rock drugačiji stil svaki dan u tjednu i izgledaju potpuno drugačije.

Ako ste u potrazi za nešto novo i želite promijeniti svoj izgled se malo provjeri foruma na ovim stranicama i pogledajte naš YouTube kanal za stil inspiracije.

load...