Prekrijavanje do karijere u karijeri | BA.inspinre.com
Modu

Prekrijavanje do karijere u karijeri

Prekrijavanje do karijere u karijeri

Prelazak sa student karijeru djevojka je teška za većinu devojaka. Ti si iznenada pala u svijet stola sjedi 9-5, kada je, ne tako davno ste stalno bili na nogama hoda od klase do klase. Ne samo da je svoj raspored drugačiji, ali dani buđenje i bacajući na koledžu kapuljačom preko. Sada od vas se očekuje da izgledaju profesionalno od glave do pete. Šta je Žena da radim? Bilo da ste upravo počeli svoj prvi posao, treba li ti pomoć dressing za svoj sljedeći intervju ili želiš da isprobaju novi izgled, evo nekoliko savjeta za davanje sebe u karijeri spreman makeover.

Professional Curls, zavojnice i Waves

Većina dame su pod dojam da teksture kosa je neprofesionalno. To je laž. Neposlušnu, raščupana i UN-stilu kosa neprofesionalni - ne zato što je teksture, već zato što pokazuje da ste stavili malo ili nimalo truda u kosu. Isto se može reći i za ravnu kosu. Pa kako onda dobiti savršeno stilski kovrče koje prenose vaše samopouzdanje? Ključ je briga za vaše kovrče s dobro osmišljen režim.

  • Dodajte odsustvo uređaj na svoj režim: ispire može smanjiti kovrča i dodati vlagu i mogu vam pomoći da dobijete čist, polirani izgled.
  • load...
  • Reaktivirati svoj stajling agent ujutro: Ne treba svako jutro oprati kosu dobiti taj svježe stilu izgled. Umjesto toga, koristite izmaglici vode ili sprej kao što je Kinky-kovrčava Savršeno Sjajni da se prvog dana izgleda uvojke drugog dana.
  • Dodaj završni proizvod na svoj režim: Da biste bili sigurni da je vaša kosa izgleda uredno i profesionalno, nanesite završni proizvod poslije stajling. Ako imate talasastu ili kovrdžavu kosu, često lagani serum je dovoljno. Međutim, ako ste kosa je coily, pokušajte Original Moxie dlake Shine pomada za kosu.
  • Kad sve ostalo ne uspije, povucite kosu dalje od lica: Većina poslodavaca bi se složila da kosa visi u lice najviše neprofesionalan izgled možete nositi u ured. Ako imate loš dan za kosu, popravi to uzimanjem niti najbliži lice i odbacujući ih iza glave. Budite kreativni sa kovrdžave Updo ili coily Updo da stari obrt iz izgledati nevjerojatan i profesionalno.
load...