Prednosti mongongo ulja za kosu | BA.inspinre.com
Modu

Prednosti mongongo ulja za kosu

Prednosti mongongo ulja za kosu

Slonovi i Kadu vole slatko voće koje ide od zelene do smeđe jer dospijeva na terenu. To onda ima više omekšavanje mesa i ukus datum nalik. U kadu podrigivati ​​matice ostavljajući ih u uredne hrpe dok slonovi vrše nuždu matice i to zapravo olakšava kolekciju.

Moć sjemena

Kao što ste vjerojatno shvatili, to je sjeme koje su dragocjen i sjeme peku, a zatim ispucala da uklonite vanjske ljuske dok ostavljajući unutarnje ljuske netaknut. Ona ima visok sadržaj linolne kiseline (između 30% i 54%), puno vitamina E i omega 6, bakar, željezo, kalcij i magnezij. Ovo stabilno ulje je idealno za dugoročno skladištenje, jer ne ide užeglo kao druge popularne ulja. Svaki seme ima najmanje 30% ulja sa većinom toga što je koža povećavaju linolne kiseline. Tu je sadržaj proteina oko 25% sa sadržajem masti oko 50%. Može i koristi se u kulinarstvu, ali njegova tvrdnja da je slava u koži i kosi proizvoda.

load...

Prednosti manketti ulje za kosu

Najveću korist će biti izuzetno visokim sadržajem linolne kiseline i ima oleinske kiseline, što je još jedna dlaka imovine. Prema Sister Scientist ", oleinska i linolna kiselina su zasićene masne kiseline koje se čine okosnicu mnogih prirodnih ulja i sebuma. Kao samostalni sastojci, oni i dalje imaju svojstva uvjetovati kosu i kožu i pomoći da se deblokira pore na skalp ". Manketti ulje je idealno za njegu kose jer je hidrataciju, regeneraciju, i restrukturiranje svojstva za kosu i vlasište sa sadržajem vitamina E što ga čini prirodna zaštita od sunca. Na polinezasićene komponente daju kosi jarke izgled i dojam, kao što natapa u vanjski sloj kose odlažemo negativnih efekata od sunca, kao i topline aplikacije poput feniranja. To je odličan izbor za smanjenje upale i promociju ćelijski popravke, i iako ima dosta ulja na tržištu sa tih istih sposobnosti, to je ukupna nevjerovatan kosu i vlasište ulje koje je odlično za dodavanje na bilo koji kosu hidratantna formula.

Ovo ulje je pravi buzz u svijetu prirodnu kosu, a ne samo iz naturals. Proizvođači proizvoda koji vodimo računa iz prirodnih elemenata u našem snalažljivi svijetu uključujući Manketti ulja u njihovu listu sastojaka za proizvode za kosu. Ovo ulje se može koristiti samo za ulje masaže i brtvila ali imamo dugu listu proizvoda koji čini lakše upisati ovog ulja u svoj režim za njegu kose.

load...