Pravila za kosu pišu u Hjustonu i Atlanti | BA.inspinre.com
Modu

Pravila za kosu pišu u Hjustonu i Atlanti

Pravila za kosu pišu u Hjustonu i Atlanti

Tako je prošle sedmice Dickey, Monique i Amanda krenemo da svetu o našem novom prekrasnih linija, ugasiti vaše kovrče, Kinks i valova. Počeli su putovanje u Houston na CW studijima i na Fox News. Uspjeli smo dobiti tri fenomenalne modele kako bi se omogućilo nam da im pokažemo kako oni ne mogu samo drugačije nego i ono što proizvodi su ispravne one za svoje teksture nose kosu. To je toliko važno koristiti prave proizvode. Naši proizvodi su bez sulfata. Tako Tamara Lloyd, Valentia Royal i Lyndsay Beasley sve dobio stručne savjete iz Dickey.

Dickey Spremamo se za njegovu segmentu.

Evo šta Dickey rekao Fox News i CW:

Kinky kose: Spiralni-kinky kosu raste u gusto, čvrsto cik-cak. To je naizgled krhke teksture-više uvijena vratilo kose, još krhke kose. Kinky zahtjevi za kosu izuzetno nježna briga. Ne morate da shampoo svaki dan, ali je potrebno puno hidratacije da ostanu sjajne i spriječiti skupljanje. Isprobajte bez sulfata dlake pravila dnevna krema za čišćenje Moisture-Rich No-Suds šampon, koji neće oduzeti kosu svojih potrebno sebuma. Stil s proizvodima za hidrataciju formuliran za teksturu, koji će definirati uvojcima i protjerati kovrdžanje.

load...

Dickey priprema modela

Kovrčava kosa: Kovrčava kosa je spiralno i loopy sa definisanim e-obrazac. To može biti gušća sa tona niti, fine i svjetlo, grubo i ropey, ili meku i gipko. Kovrčava kosa raste u zavojnica, a ne talasa jer slojeve kutikule ne lažu kao AS one valovite hair.Like kinky kosu, kovrčava kosa može biti u redu, srednje ili grubo textured.For sjajan, elegantan lokne, sjećam vlage ključ. Svakodnevno duboko uređaj bi trebao biti standardni dio svog režima. Isprobajte dlake Pravila Quench regenerator. Stilu vaše kovrče, nanesite proizvod kada je kosa mokra. Pokušajte dlake Pravila Kovrčava Whip koji će spriječiti kovrča i dati kosi sjaj i definiciju sa svojim prirodnim texture.Then koristite češalj vezanost lako feniranje bez oštećenja. Trudim se da ne dirati kovrče dok su suva.

Ravnu kosu: Baš kao i svi drugi teksture, sve ravna kosa nije stvoreni jednaki. To je važno izbjeći teške uređaj koji će učiniti kosa masna. Odabrati formulu poput dlake Pravila Prehrana Hranjiva regenerator, koji će hidratizira kosu bez vaganja down.To dodati volumen ravnu kosu, nanesite prethodno blowdrying proizvoda kao što su dlake Pravila Blow Out Your Waves. Blowdry kosu dok je oko 80% suhe sa okruglom četkom, a zatim završiti sa velikim barelu curling željeza iste veličine kao okrugle četke, čime će se stvoriti prirodne talase tražim.

load...