Pravi tekstualni razgovor: Bobi kravlji | BA.inspinre.com
Modu

Pravi tekstualni razgovor: Bobi kravlji

Pravi tekstualni razgovor: Bobi kravlji

NaturallyCurly: Molimo vas upoznati sebe!

Bobi: Moje ime je Emily, ali mama me zove Bobi i ima nekako zaglavio! Imam petnaest godina i volim pjevati, svirati gitaru i klavir i čita. Bila sam prirodno kovrčavu Žena sve moj život.

NaturallyCurly: Zašto ste počeli Bobi Curls?

Bobi: htio sam da počnem Bobi Curls jer sam mislila da će mi pomoći i mnoge druge kovrdžave djevojke kako bi postali više samopouzdanja s našim kovrdžave kose i da voli kosu koja nam je Bog dao.

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše kovrče, ili ste uvijek uživali i prihvatili vaše lokne?

Bobi: Nisam uvijek uživao moju kosu. Kad sam bio mali, ja bih uvijek bih da sam imao ravnu kosu, ili barem valovitu kosu poput Disney princeza, Sleeping Beauty! Samo sam počeo volim svoju kosu kada je moja mama uradila veliki odrezak. Ona se zaljubila u odmah kosa joj je i bio je opsjednut s njim! Počeli smo u lov na dobru prirodnih proizvoda i čitanje kovrdžava djevojka knjiga. Kada sam vidjela moja mama voli svoju kosu, počeo sam cijeniti moje.

load...

VIŠE: Real Tekstura Talk: Gospođa Chu

NC: Koje je vaše trenutno rutina?

Bobi: Svakih nekoliko dana, radim pranje i otići, a jednom nedeljno, koristim čišćenje uređaj za čišćenje moju kosu.

NC: Dakle, od početka do kraja, na kovrdžave dan, koji je tvoj proces?

Bobi: Prvi put sam koristiti čišćenje uređaj (As I Am čišćenje regenerator), a zatim redovni uređaj (Tresemme regenerator). Ja prst očešljam, isperite hladnom vodom, stavim malo ispire sa kose na mojoj kosi (Tresemme regenerator ili Kinky-kovrčavu Knot danas), a zatim i stajling krema (SheaMoisture Curl Jačanje Smoothie) Na kraju sam SCRUNCH moj kraj s nekim Kinky- Curly Curling Custard. Radim sve ovo kad mi je kosa je mokra.

Bobi: Ja ananas moju kosu noću.

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

Bobi: Volim SheaMoisture Curl Jačanje Smoothie.it je definitivno jedan od mojih omiljenih proizvoda! U njoj se čuva moja kosa lijepa i kovrdžanje-free. Volim i Kinky-Curly Curling Custard. To je jedini "gel" Ja ću koristiti. Zaista ne koristite nikakve alate na moju kosu osim nosilaca konjski rep i igle za kosu.

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi sa svojim kovrče?

Bobi: Nažalost, ja neuredan-peciva skoro svaki dan! Volim ih jer, u jutarnjim satima, ja ne želim da mi kosa na mom licu dok radim školski (ja homeschooled) i / ili moje poslove. Kada sam namjestiti frizuru za crkvu, ili ako idem van ja radim skoro sve! Volim styling moju kosu! Mislim da je moj omiljeni frizure bi srerujemo moju kosu, bilo u jednom pletenica ili strani pletenicu. Radim fishtails, osmice pletenice, uže pletenice, itd

VIŠE: Real Tekstura Talk: Penny Gabrielsen

NC: Da li ste ikada imali kovrdžave djevojka nesigurnosti?

Bobi: Naravno, ja sam bio nesiguran u moju kosu. Prije nego što je moja mama počeo da me Homeschooling, ja bih uvijek gledati djevojke u mom razredu sa ravnom kosom. Oni bi igrati sa svojom kosom bez brige o tome postaje ogromna i pufnastu! Bila sam tako ljubomoran!

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

Bobi: Biti kovrčava djevojka je zabavno! mnogo više možete učiniti s kosom, a ako znate kako se pobrinuti za to, to je najlakše učiniti!

load...

NC: Da li da kovrčava kosa utjecati na vaš svakodnevni život?

Bobi: Mislim da me je učinilo više samopouzdanja. Ne možete imati ogroman, kovrčavu kosu, a ne biti sigurni!

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

Bobi: Ja bih im rekao da je njihova kosa je dar od Boga i da je njihova kruna slave! To je dio njih i oni ne treba da se stide ili nesiguran o tome.

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima. Recite nam nešto o svom životu i ono što su i do!

Bobi: Pa, u mom privatnom životu radim puno školu! Takođe ću na Haiti po sedmi put u martu vjenčanje prijatelja i put misiju. Ja sam također i dalje smo se već naučili da imaju blog, Facebook, Twitter i Instagram za Bobi Curls! To je vrlo dugotrajan i veoma sam zahvalan da mi mama pomaže!

load...