Potrebne su vam ove 4 stvari za prelazak na prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Potrebne su vam ove 4 stvari za prelazak na prirodnu kosu

Potrebne su vam ove 4 stvari za prelazak na prirodnu kosu

Prešlo iz 2009-2011 I. Mogu reći da u tranziciji bilo jako teško za mene. U to vrijeme, nisam imao pojma kako se to mi je kosa na sve. Dvije teksture su kao noć i dan, a ja sam bio frustriran sa svojim uvojcima. Dok je u tranziciji, izabrao sam da posetim frizera svaka dva tjedna da joj se pobrinuti za moju kosu samo zato što nisam znao šta da radim s njim. U to vrijeme sam nosio moju kosu uglavnom ravno. Nastavio sam posjetiti moj stilista i ona smanjiti opušteno krajeve malo po malo. Nastavio sam sve dok jednog dana nisam mogao da izdržim a ja sam joj do znanja da sam bio spreman da smanji ostatak svog opušteno krajevima. Postao sam dovoljno samopouzdanja da mi je kosa bila u dužini bih mogao raditi.

Pobrinite se da ste odabiru pravo stilova za kosu

Jedan od najvećih izazova za Transitioners je koja frizura pokušati. Najbolji frizure pokušati su Twist and Curls, Braid i kovrčama i kompleti štap (Flexi štap i trajne šipke) - oni pomažu sakriti dva teksture i lako upravljati. Trebate pokušati eksperimentirati s različitim stilovima koji rade najbolje za vas. Postoji TON YouTube video o tome kako učiniti vaše kose u skoro svakom stilu li ikada pomislio.

Set realna očekivanja

load...

Nemojte očekivati ​​da imaju kosu kao CurlyNikki, MahagonyCurls, odnosno da djevojka na YouTubeu. Vaša kosa je tvoja i razlikuje se od one žene. Uzmite vremena da se nauči kosu i ono što voli i ne voli. Trebat će vremena za kosu za postizanje dužine i izgleda želite. To je proces pokušaja i pogrešaka. Ćete morati igrati sa različitim stilovima, kako bi se shvatiti šta radi za kosu. Ako nemate realna očekivanja da ćete biti uznemiren svaki put.

Ne žurite sa svojim uvojcima

Dobra za njegu kose je najbolji za njegu kose. Pobrinite se da ste hidrataciju i duboko uređaj vaše uvojcima. Nemojte biti previše grub kada otpetljava kosu. Pokušajte da prst otpetljati većinu vremena (ako možeš). Plaćaju najviše pažnje na nevidljive linije gdje se sastaju vaše prirodne kose i opušteno kraja, zato što ne možete imati velike lom u ovom trenutku. Previše toplinskim oblikovanjem mogu biti loše (samo za tvoju informaciju), ali je oštećen se može smanjiti ako se radi u redu.

Budi strpljiv

Znam da si kao, 'uh moja kosa je tako ne raste', ali zapravo je. To može biti vrlo frustrirajuće da pokušaju da se nosi sa dva različita tekstura, ali možete izdržati. Ako ste stvarno ozbiljni o ovom procesu tranzicije, malo strpljenja će biti potrebni. Ne zaboravite uvijek možete smanjiti opušteno završava se kada ste spremni. Moj savjet je da se to uradi na vrijeme. Ne osjećam požurili ili pod pritiskom, ako niste spremni da se oprostim sa svojim krajevima. Također se možete nositi kosu u zaštitnoj stilova će vam pomoći kroz tranziciju (kao što je Marley obrta ili kutija pletenice).  

Ne zaboravite da je strpljenje ključ, bez obzira da li BC ili odlučiti tranziciji, morate biti strpljivi. Znam da je teško, ali ti to možeš. Ne odustajte!

Happy Prelazak!

Ovaj članak je napisao Michelle Thames od HappilyEverNatural i objavljen na CurlyNikki.

load...