Pomozite mi da pravilno koristim Kinky curly proizvode | BA.inspinre.com
Modu

Pomozite mi da pravilno koristim Kinky curly proizvode

Pomozite mi da pravilno koristim Kinky curly proizvode

Dragi CurlySuzy: Nadam se da mi možete pomoći. Ja sam bio kovrčava sada već pet godina. Imam 4a kosu koju sam se malo opušten ili teksturiranih svakih pet mjeseci za kontrolu rinfuzi. Nekad sam ga kosti ravno. Apsolutno volim svoju kovrdžave kose. Moj problem je u tome nakon što je proveo doslovno stotine dolara na različitim proizvodima, ono što je zaista radi za mene, posebno u smanjenju rinfuzi, dajući mi sjaj i lijep definicija pregib je Kinky-Curly Curling Custard. Volim ovaj proizvod. Takođe koristim Knot Today. Moj problem je to. Kada koristim ništa drugo uz ovaj proizvod na kraju sam se sa tona bijele pahuljice u kosi, a ja ne pretjerujem. Volim da uslovljavaju pranje, a kad sam koristiti Come Clean šampon, volim da nakon koristiti uređaj. Ali sve što sam koristiti izgleda proizvede tona bijele pahuljice. Poslala sam Kinky-Curly i oni su rekli da se drže podalje od bilo kakvog silikona proizvoda, koji su rekli bi moglo biti uzrok. Dakle, da li ste čuli za ovaj problem od drugih? Šta uređaja biste preporučili? Ja volim svoju kovrdžave kose, ali ovo je stvarno postaje meni. Please help !!

Draga Lucy: Treba mi objašnjenje. Nakon što perete kosu sa Come Clean, onda koristite uređaj, onda je čvor danas, a zatim Curling Krema? Da li ikada preskočite Knot Danas i samo koristiti Krema? Ono što sam čuo je da Krema radi čudne stvari, uglavnom uključuju bijele pahuljice ili, još gore, bijele grudve (bljak) kada se koristi bez Knot Today. Je Custard je nezgodna, ali neverovatno proizvoda. Moglo bi vrlo dobro da se reaguje na svoj uređaj, ako ne koristite Knot Today.

Još jedna bitna informacija može biti da kada se stavlja Krema u uvojke tvoje kose mora biti veoma vlažno. The Knot Danas treba staviti na VRLO mokru kosu, a zatim dodajte Custard. Dok ste stavljajući Custard - ako je dionicama gdje niste stigli do počinju da se osuši, prskati da dio s malo vode prije nego si stavio Krema na.

load...

Ako koristite čvor danas, a vi još uvijek dobiti bijele pahuljice, još jedna misao možda koristite previše Krema? Što se tiče pitanja silikon / uređaj, slažem se da bi mogao biti problem. Nagomilavanje silikona neće dozvoliti proizvode da se apsorbira u vaš vratila kosu. Možete kovrče mogu biti obložene sa silikonom i onda pahuljice proizvoda i pobeli. Evo nekih uređaja silikona ispod.

Molimo vas javite mi ako bilo koji od ovo je korisno. Cenim Curly informacije o bilo koji proizvod! Nastrani Curly proizvodi su zaista fantastična, Custard uključeni. To je samo nezgodno.

Silikona uređaja:

  • Pomiješan Beauty Curl kaljenja regenerator
  • Curl Junkie Curl Teorija regenerator
  • Kovrče Coconut Sublime regenerator
  • Elucence vlage balansirajući regenerator

  • HPO Spa regenerator
  • Oyin Handmade Honey Hemp regenerator
  • MYHoneyChild Honey Nutt regenerator

load...