Podsticajne riječi za sve ambiciozne preduzetnike | BA.inspinre.com
Modu

Podsticajne riječi za sve ambiciozne preduzetnike

Podsticajne riječi za sve ambiciozne preduzetnike

Inspiracija je svuda i sve što morate učiniti je biti otvoren za pronalaženje ga, prijema i puštajući da se krećete u akciju. Ja sam prvi put predstavljen Karla Ferguson kroz kratki igrani pod nazivom Queen of Arts u TXTURE, lifestyle magazin za naturals. Funkcija je dao kratak pregled Karla i kako je ona došla da otvori umjetničku galeriju, uprkos tome što je rekao takav poduhvat je bio predodređen za neuspjeh. Karla nije slušati na svim skepticima, međutim, i krediti njena tvrdoglavost za pomoć nju blokirati njene mrzitelji. Čitajte čuti što Karla ima da kaže o tome kako knjižnica kartica joj je pomogao razvoj, zbog čega je odlučio da otvori umjetničku galeriju i kako je i dalje fokusirani i motivirani da ostvare svoje ciljeve.

Odrastao sam stvaranje i cijeneći umjetnosti. Moji roditelji su se pobrinuli sam bio izložen svim oblicima bez mog čak i to realizacije.

Često smo bili okruženi pozitivnost, ljubav i kreativnih ljudi. To nije imalo nikakve veze s novcem jer nismo mnogo nemaju, ali člansku kartu bio slobodan i tu je inspiracija sve oko sebe, samo da otvori oči. 

Postojala je praznina da popuni, nedostatak umjetnosti koji je razgovarao sa mnom osobno, kao i drugi koji su izgledali ili životno iskustvo iz sličnih perspektive. Bilo je teško doživjeti eksponata koji su bili više svjesni naše raznovrsne grada i kulture, kao i socijalno uključivanje u Majamiju.

load...

Ono što me je podstaklo da počne Yeelen Galerija

Studirao sam političke nauke, međunarodne odnose i Zakonom (sam i uspela da ispuni sve moje izborni kredite s Art History, razne Studio Art klase i klase ukorijenjena u sociologiji.

Ove faktor u mojoj odluci da započne Yeelen jer bih izvući iz mnogih teorija i povijesne perspektive obavijestiti vrste emisija bi stvoriti ili pozvati u prostor. Yeelen znači Svjetlina u bambara što je dijalekt koji se govori u Mali (Zapadna Afrika), ima i magičnu kvalitetu svjetla kao snaga za vožnju iz neznanja i podigne svijest.

Srećom po mene ja mogu biti malo tvrdoglav, i ja sam također crnkinja, tako da sam slušao ljude svaki put su mi rekli da ne mogu nešto ne bih ustati iz kreveta ujutro.

Umjetnost Tim Okamura, izložena u Yeelen Galerija

Povijest i društvo nije bilo fer prema ljudima koji izgledaju poput mene - nikada nisam trebala bi iznositi mnogo ako pogledate sve negativnosti tamo prema ženama, a posebno žene boje. To je lična misija moj drugačije pokazati svijetu, da ponudi utjehu i zaštitu onima kojima je potrebna bilo da se kroz umjetnost, moj glas ili samo na način na koji sam pokušati da se nose.

Hodati u milost je put sam izabrao, a primjer želim postaviti za moju daughters.and sve kćeri.

Samo se sećam sve trenutke u kojima život izgledao tako težak i gledam gdje sam sada i kako ono što se činilo da nesreća je često bila sreća u nesreći, samo je trebalo vremena da otkrije sebe. Ja zaista vjerujem da hodam uz moji preci i da su me vodilja pre nego što sam ikada bio svjestan svoje postojanje. Osim toga počiva na prošlost dostignuća na kraju dovodi do dosade, a ja se ne sviđa taj osjećaj.

Samo ne bojte se na propast; strah je imobilizaciju sila i morate držati energija teče.

Umetnosti izložba 'Probudio AF' po izvođaču James Clover

Moj savjet ambiciozne poduzetnike u 2017. Godini

Postavio cilj, zapišite ga sa koracima osećate se može tražiti da se to ostvari. Ne brinite ako ne teče u glatku liniju, život često ne i ništa je postavljen u kamenu ili garantirati i sjećam se obično uče najviše iz našeg neuspjeha.

Postoji više od jednog načina da se postigne ciljnu liniju, ono što je važno je učenje iz putovanja i gura kroz prepreke. Samo ne bojte se na propast; strah je imobilizaciju sila i morate držati energija teče.

load...

Umjetnost Patrick Earl Hammie, izložena u Yeelen Galerija

Posjetite web Yeelen Art Gallery za više informacija o Karla i njenoj galeriji, i proverite da li tokom vaš sljedeći posjet u Miami. Pratite stranicama društvenih medija galerije dobiti sve najnovije informacije:

Https://www.facebook.com/YeelenArtGallery

Https://www.instagram.com/YeelenGallery/

Https://twitter.com/YeelenGallery

load...