Pittsburgh steelers mane man | BA.inspinre.com
Modu

Pittsburgh steelers mane man

Pittsburgh steelers mane man

Tampa, Fla -. Troy Polamalu ima zraka veličinu i kosu veličine.

On je NFL Mane Čovjek i omiljeni igrač mnogi navijači 'u fudbalu. U USK, on ​​je bio jedan od ljudi Troje. On je Troy muškaraca sa Pittsburgh.

On se spustio do tamo kosu.

Polamalu, koja je glumila u nedjelju Super Bowl protiv Phoenix Cardinals, mogao glumiti u mjuziklu "Kosa". Fanovi nose perike na igre u čast Somoan. Navijači kardinali ne radi to za Fitzgerald.

"Ovo je kraj puta, gdje želite da bude, ono što igra za cijelu godinu", rekao je Polamalu. "Svi pričaju o nama trebaju osvojiti razbiti kravatu s Kauboji i 49ers za većinu Super Bowl naslova. To bi bilo sjajno. Za mene, međutim, samo želim doći do 2-0 u Super Bowl. ''

load...

Polamalu govori tako tiho bi da je neko pritisnuo mute na svom daljinskog upravljača televizora. On ne nosi veliki schtick. On je istinski kao prirodni biser. On je lijepo kao svoj omiljeni nastavnik osnovnih škola, koliko porodičnog čovjeka kao George Bailey. To je divan život.

Polamalu je rođen u Garden Grove, Kalifornija, kao Troy Aumua, ali njegova majka, Suila Polamalu, podigla petero djece sama. Sva četiri njegove braće i sestara proveo vrijeme u zatvoru. Troy je bio u strahu od bandi i droge, a kada ga je njegova majka je na put u Tenmile, Ore., Da vidi rodbinu, sin molila da mu dozvoli da ostane iza.

Na kraju, Suila vratio u svoj rodni Samoa, i Polamalu je "pokrenuo zajednica rođaka." Nekoliko je igrao nogomet. On je postao najbolji. Na južnoj Cal, Polamalu bio je All-American, a Steelers trguje dva nacrta izbora kako bi ga zgrabi 16. Ukupne 2003. Godine.

Polamalu, koji je jednom posjetio domovinu svoje majke i službeno promijenio ime u njenu čast, razumije svoju ulogu na terenu i van njega.

"Tu je dužnost svih iz različitih kultura, posebno za profesionalne sportiste koji su u centru pažnje, da bude dobar uticaj za mlade ljude. Trudim se."

Njegov zrak i njegova kosa, a njegov nogomet vještina, su posebno rijetki.

Larry Fitzgerald

Nakon nedjelju Super Bowl igre, Arizona Larry Fitzgerald zapravo imao bolje brave.

Polamalu-Fitzgerald. Koji ima prednost na terenu? Koga briga.

Fitzgerald dredove su Ukroćena i pod kontrolom od Polamalu kosu. Fitz obično nosi svoju kosu u Rubberband ili kose kravatu, puštajući da droop ispod kacige dok je roni da spektakularan ulova.

Fitzgerald se može riješiti za kosu legalno, nakon što je NFL smatraju dugu kosu deo uniforme. To je minus bodove za Fitz, jer je to mora da boli imaju 250 kilograma lajnbeker cimanjem na kosu pokušava da te sruše.

U Mar 2006 NaturallyCurly članak, pitali smo Polamalu o kosi:

load...

"To je postalo kao peti dodatak za mene", rekao je Polamalu.

Činjenica da mu je kosa ostaje u odličnom stanju uprkos aktivan stil života kao profesionalni sportaš nije slučajno. Nekoliko dana prije big game, Polamalu govorio o rutinskom on slijedi da zadrži svoje lokne izgleda super - koji uključuje neke savete prilično upoznati sa redovnim čitaocima NaturallyCurly.com.

Polamalu šampona dnevno i uvjetima svaki drugi dan. "Kada sam stanju, budem siguran češlja uređaj kroz njega." Omiljeni proizvod? Pantene je hidratantni Curls.

On ima potencijal da bude narkoman proizvod. "Kao što znate, morate rotirati svoje proizvode i koriste različite šampona i uređaja", rekao je on. Polamalu prebacuje se svaka dva tjedna.

Polamalu izgleda ne doživljavaju previše problema sa klupka, što bi moglo biti s obzirom na činjenicu da je rijetko nosi svoju kosu labave kada on ne igra fudbal.

Napustio teren, on je soft-govornog i introspektivni porodični čovek koji bi radije provesti miran noć kod kuće sa suprugom, Theodora, za razliku od stereotipnog divlji život profesionalnog sportiste.

Montaža njegove van terena ličnost, privatni Polamalu obično sportski rep ili punđu.

Polamalu priznaje da nije shvatio sve ovo na svoju ruku. On krediti Theodora, koji ima i glavu lijepe i zdrave kovrdžave kose, sa mu pomaže pronaći režim pravo za njegu kose.

Oh, i na izjavu da bi trebalo da ga zauvijek dražim mnogim NaturallyCurly.com pristalica, Polamalu je rekao da nikada nije imao želju da ispravim svoju kosu.

load...