Pitanja za kosu: Kako da se borim protiv peruti? | BA.inspinre.com
Modu

Pitanja za kosu: Kako da se borim protiv peruti?

Pitanja za kosu: Kako da se borim protiv peruti?

Dragi Shari: Ja pokretanje šampon slobodno rutina, ali imam pitanje. Imam perut i potrebno je da koristite šampon koji će je kontrolirati. Šta ti predlažeš da koristimo da će i dalje biti bez sulfata?

A: Perut se smatra virus, a vi bi trebalo da se konsultuje sa lekarom kako bi se utvrdilo da li je to zaista tako. Pobrinite se da zapravo imaju perut, a ne samo suho vlasište ili proizvod nagomilavanje iz stajling pomagala koja nisu Deva. (Deva nikada neće izgraditi na kosu ili vlasište, jer je to topiv u vodi proizvodnu liniju). Ako imate perut virus, nažalost, vaš lekar će htjeti propisati medicinsku šampon za vlasište. Ako mislite da morate ovo Medicirana proizvod, onda predlažem sljedeći odmah DevaCurl No-Poo. DevaCurl No-Poo će napuniti izgubljene vlage da peruti ukloniti.

load...

Dragi Shari: Pišem, jer je nedavno (oko 7 mjeseci) sam primijetio moje kovrčave kose (pun uvojke) je počeo da sredim. Cut sam kosu, misleći da je to samo težak, ali ja još uvijek imaju ovaj problem, osim što uglavnom je donji sloj koji je ispravljanje van. Moja normalna kosa će izgledati identičan Lorraine Massey, ali sada se čini kao vrhu slojevi su isti, ali na dnu slojevi su skoro samo valovite (više kao što je Sarah Jessica Parker vrste) Šta treba da uradim da popravim? Nemam pojma šta da koristite u mojoj kosi. Ja samo želim svoj stari kosu!

A: Ako nikada niste koristili DevaCurl ranije, sada je pravi trenutak. Ponekad trauma ili stres, trudnoća i menopauza može uzrokovati da se to dogodi. Jedan od načina da vidim da li mogu dobiti vaše kovrče ponovo niču četvrti je pratiti Deva 3-korak:

1. Čisti sa DevaCurl No-Poo sredstvo za čišćenje

2. Stanje s jednim uslovom.

3. Style s bilo Deva styler za maksimalnu hidrataciju, kao što su oslobodi ga ili anđela. Pogledajte naš 3-korak video na www.devaconcepts.com i naučite kako da SCRUNCH i stil vaše kovrče. Ključ je vlaže, vlaže i vlaže!

Dragi Shari: Imam prirodno valovite kose. Iako ja mislim o tome kao čvrsto talasa. Ja sam ih sad ispravljanje za nekoliko godina, ali želim da rock moju prirodnu valova.

Stvar je u tome da sam pokušao klasificirati svoju kosu prema vrstama kose predložio, ali izgleda da mi je kosa se ne uklapa bilo.

Ja sam također savjetovao u salonu ne ispravi svoju kosu više, jer je postalo sasvim krhki. Ako želim da se to ispravio moram dobiti Dužni a ne samo jednostavno opustiti.

Koje konkretne frizuru mogao da ukazuju na to da bi bilo najbolje za moju čudan tip kose? Nešto što je niska održavanje.

A: Drago mi je da ste shvatili da ispravljanje nije odgovor. Najbolji rez za vas pecanje sa strane, bez previše slojeva na bazi, nego više podižući na vrhu, tako da kosa ne drži tako teška. Autentičan Deva rez će učiniti trik. Prekinuli smo kosa suha, u svom prirodnom obliku, pregib prema uvijanje. Onda morate uliti koliko botanički izvedena vlage moguće njegovati žedan kovrče, koji će onda smanjiti kovrdžanje i dehidracije. Dok su kovrče su sušenje, uzeti snimak i usidriti dnu pregib odvagnuti ga. Ovo će vam dati više izduženi i gubitnik pregib bez pribjegavaju kemikalija za obavljanje posla. I voila, to je to! Niske troškove održavanja, lijepa, sjajna i kovrča slobodan lokne!

load...

Dragi Shari: Ja sam imao valovitu kosu većinu svog života. Ali, nakon što je izgubila moju kosu dva puta u dvije godine, zbog raka i kemoterapija, ja sada imam kovrdžavu kosu! Ja nemam snage da provode puno vremena na to! Ja su feniranja šiške ravno na čelo i uglavnom suši se na zraku ostalo. To je i dalje kratko, ali nekako samo izgleda neposlušnu sa loknama. Ja samo vodim četkom kroz nju i nosi kapu.. Svaki dan! Bilo koja proizvodi koji me može pomoći sa bez muke stila, tako da mogu prestati nosi kapu svuda? Pošto je moja kosa je sada tako sporo raste, nisam našao povjerenje u bilo koga da to rez! Ja sam imao prijatelja da malo smanjiti nekoliko puta. Moja kosa je sada tanji nego što je nekad bilo, više tako s jedne strane od druge! Sredstva su ograničena, previše, kao što sam više ne može raditi.

A: Ljepota DevaCurl filozofija je da učimo našim klijentima da bude samoodrživa. Niska održavanje je moguće sa samo nekoliko jednostavnih koraka.

1. Predlažem da ne skratila kosu za najmanje šest mjeseci. Samo neka bude.

2. Stop četkom-zvuči kao da dajete svoju kosu dva ličnosti-ako želite biti niska održavanje, zaustaviti četkanje ludilo!

3. Pokušajte koristiti samo uređaj na koži glave i završava za mjesec dana. Obećavam vaše kovrče će početi da se odmotavaju i kovrdžanje će nestati.

4. Koristite oslobodi ga kao Styler da i dalje njeguje žedan lokne i zadržati kovrdžanja na odstojanju.

load...