Petrina kovrdžava vožnja kose | BA.inspinre.com
Modu

Petrina kovrdžava vožnja kose

Petrina kovrdžava vožnja kose

NaturallyCurly: Molimo vas upoznati sebe!

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne

PL: Rođena sam sa neposlušnu kosu. Bilo je tako gusta da nisam mogao ni stavio u rep! Moja mama me je odveo u frizer na tanke moju kosu little.I ipak nekako požaliti, ali nismo znali ništa o brigu o moju kosu! 

NC: Koje je vaše trenutno rutina?

NC: Dakle, od početka do kraja, na kovrdžave dan, koji je tvoj proces?

VIŠE: Giulia Real Tekstura Talk  

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

PL: To su proizvodi koji čuvaju moju kosu tražim definisane i healthy.without ih moja kosa će izgledati neposlušnu i suha. Treba mi dobar odmor u uređaj, krema za kosu i ulje za održavanje krajevima. Kada je u pitanju alata, moj must have su difuzor i sušilo snood da zadrži frizz dalje. 

load...

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi sa svojim loknama

NC: Šta radiš noću za kosu?

NC: Šta je sa tvojim frizer?

PL: Prestao sam posjete frizerskim salonima prije mnogo godina! Bilo je stvarno teško naći nekoga koji su shvatili činjenicu da kovrdžava kosa treba više pažnje i poseban rutine koje se razlikuju od onih značilo da se koristi za ravnu kosu. Sve što radim sa svojom kosom, ja sam. Znam da moja kosa jako dobro i za sada, mislim da ću zadržati našu vezu intimna, bez ispunjavanja bilo ko novi subotom.

NC: Šta reakcija si kad ste otišli prirodno?

PL: Uvijek sam bio prirodan, ali kad sam htio mala promjena, Sam stan ispeglala kosu i smanjiti ga u bob. Neki ljudi se dopalo bolje ravno, ali većina njih dopalo kovrdžava. Jedan od mojih rođaka rekao da je kovrčava je više mene. I bolje osećao kad mi je kosa bila veća i skakanje! Dobio sam dosadno ravnih peglanja kosu i brzo se vratili na staro prirodno. 

VIŠE: Angela Delyani Real Tekstura Talk

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

PL: Imati toliko kose možete učiniti sve što želite s njim. A činjenica da su žene u antičkoj Grčkoj koristiti viklere na svoju kosu da pokažu svoje "kraljevske" slike. Kovrčava kosa je smatran simbolom visokog socijalnog statusa-pogledajte kraljica frizure kroz istoriju! Da ne spominjem sve one kovrdžave perike.

NC: Kako se da kovrdžava kosa uticali svoj život? 

PL: Osećam se dobro dok stojim u gužvi. Mislim da svi mi imamo nešto fizički što nas vizualno definira. Kovrčava kosa je brend! To daje dojam mladosti, bez obzira na svoj stvarni starosti, i to nameće nivo samopouzdanja. To je kao, "Hej, šta ti misliš da radiš sa tim na glavi? Da atmosfera nije tvoj! " 

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

PL: Ne slušajte nikoga da pokuša da te uključiti u trend ili društveni običaj o Čuo sam da se termin se koristi puno i to je prilično šokantno "loše kose."! Svaki pojedinac može imati predivnu kosu ako se otkriju kako održavati i dobro tretiraju. Kovrče su posebni i zanimljivi, možete uvijek ravno željeza kosu, ali to nije tako lako napraviti prirodno elegantan nit izgled (ili po tom pitanju, ostani) kovrdžava! Poštovati činjenicu da je ono što ste dobili je umjetničko djelo koje je prirode. 

load...

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima.

PL: Ja sam o diplomirati tako da razmišljam o poboljšanju mog radnog iskustva, putovanja još malo i raditi više muzike. I očekujem moje kovrče da se čak i duže!

Možete pronaći Petra na Facebooku.

VIŠE: Scarlett je kovrčavu kosu Journey

load...