Pet minuta sa julianna marguliess hairstylist eugene souleiman | BA.inspinre.com
Modu

Pet minuta sa julianna marguliess hairstylist eugene souleiman

Pet minuta sa julianna marguliess hairstylist eugene souleiman

Eugene Souleiman

Julianna Margulies je u vrlo mali klub ženske poznate ličnosti: oni koji zapravo nose prirodno kovrdžava kosa u javnosti. Prvu naslovnicu glumica o "W" slavi pregib u punom sjaju; prirodni deo-ne toliko. Hairstylist Eugene Souleiman govori da nas o stvaranju "vesela, puna lokne" Margulies je (vjerovali ili ne, ekstenzije za kosu su bili uključeni) i kako ne-profesionalni može ostvariti svoje meke-još-obiman izgled.

Recite nam nešto o inspiracija Julianna kosa na naslovnoj maja.

Hteo sam da pojačate zvuk na ono što je prvobitno bilo. Skoro je da blagi osjećaj ranih sedamdesetih, Guy Bourdin stvar, ali i vrlo mediteranske i seksi, kao prelepu sicilijanske žena.

Da li je potrebno nekoliko industrijski ventilatori da joj kosa leti okolo tako?

Sam je zapravo označavanje sa velikim komadom polyboard da podigne svoju kosu i čine ga letjeti! (Vidi Julianna i Eugene u akciji u našem video OVDJE).

load...

Šetnja nas preko kako ste postigli izgled.

Za kreiranje volumena, poprskao sam Wella Kristalnu Styler [Napomena urednika: Ovaj proizvod je dostupan samo u Europi] u kosi, kada je bio mokar, a zatim eksplodirala ga tako da sam mogao kontrolirati tekstura njene kose, tako da nije izgledala previše neposlušnu. Onda, koristili smo figaro. Također Curling ispeglala dva pakovanja od potke [traka faux kose]. Stavili smo potke u i samo od brušenog ga i brušeni, pa to nekako izgledala vrlo, vrlo lagana i meka. To je bio i malo više sirovog, nije previše polirani, ili pod kontrolom.

To ne zvuči kao pranje-and-Go stilu.

To može izgledati kao da je, ali to je stvar kada pogledate ovakve stvari. To je radilo na pravi način, tako da ne izgleda radila, znaš šta mislim?

Naravno. Ali ima li nade za nas ostale?

Jednom kada je vaša kosa kovrdžava, staviti glavu naopako, proći kroz nju četkom, a zatim baciti sušilo za kosu na to da olabavi sve i da malo zraka u njemu.

- "W" magazina

load...