Oyin je zapalio šećernu pomadu | BA.inspinre.com
Modu

Oyin je zapalio šećernu pomadu

Oyin je zapalio šećernu pomadu

Oyin je Burnt Sugar pomada za kosu

Opis proizvoda: Da li vaša kosa ljubav ulja? Naš "Burnt Sugar" pomada za kosu je hranjiva biljni pomada i stajling proizvod pod nazivom za jedinstveno proziran, svjetlucave kvalitet tople, domaće karamele.

Tekstura nalik na stare škole 'kosa masti,' Ova mješavina ulja, Butters, i veggie voskovi djeluje kao vlažilac i protectant za kosu, povećanje sjaj visokog sjajni sjaj i zaključavanje u vlage. To je prepun esencijalnih masnih kiselina za njegu vlasišta, a zapravo tone u kosu i kožu za dugotrajan, nemasna osjećaj. To je odlično za pletenice, prenosi sjaj i vlagu labave kosu, četke lijepo u liniju kose na sjajnom završnom obradom, i dodaje sjaj brave!

Sadrži djevica kokos krema, mango ulje i konoplje ulje u bazi hranjivim ricinusovog ulja. Blago mirišljave sa suptilno slatki miris koji je prikladan i za muškarce i za žene.

load...

Kupovina od: Shop.NaturallyCurly.com ili Oyinhandmade.com

Sastojci: ricinusovo ulje, hidrogenirano sojino ulje, organski djevičansko kokosovo ulje, mango sjemena ulje, nerafinirano konoplje ulje, kakao maslac, brokoli sjeme ulje, miris, i ljubavi

Moje iskustvo: OMG. Ja sam ga koristi umjesto karite maslac za pletenicu moju kosu noću. Miriše sirupasto palačinke, i ne izgleda kao PIC-gore. To je bež boje i podsjeća shea. Doslovno izgleda kao stara škola pomada. Ako si u slatki mirisi, vi ćete ljubav ovu, plus zadržava! Ćete doslovno žele da jedu kosu, lol.

Ja iskopali teeny malo i nanesite ga na svakoj sekciji prije pletivom (suhu kosu) - to je u čvrstom stanju na sobnoj temperaturi, ali se topi čim je u vašim rukama. Takođe sam dodati malo ekstra do kraja prije nego se otkotrlja. U jutarnjim satima, kada sam otpustiti pletenice, moja kosa je meka, ali jaka, i smiješno sjajna. Ovo je mora probati! To je odlično za omekšavanje, za sjaj, za čekanje, za zaglađivanje rubova, kao i za zgušnjavanje (ricinusovo ulje). BSP je savršen za twist-outa, pletenica-outa, dimova, peciva, i Twist-n-Curls!

Bottom Line: Ovo je sjajna proizvoda! Definitivno sam službeni član tima oyin sada. Imajte na umu da malo ovo ide looooong način, i da sve dok ga koristite u umjerenost, masnoća nikada nije problem. Probajte i prijavite se!

load...