Ovi očevi rade dan na kćerinoj kovrdžavoj kosi | BA.inspinre.com
Modu

Ovi očevi rade dan na kćerinoj kovrdžavoj kosi

Ovi očevi rade dan na kćerinoj kovrdžavoj kosi

Pranje, tretiranje i stil kovrdžave i prirodna kosa može biti dovoljno izazovan za sebe, tako da zamislite šta dodajući drugu osobu na dan pranje rutinu bi se osjećati kao da! Dame, ne potcenjivati ​​vaš partner kada je u pitanju koje se bave svojim dječje prirodne kose. Mi smo bili uslovljeni u misleći da je majka najbolje od roditelja da se bavi za njegu kose u domaćinstvu, ali ovi tate su nam pokazala sve u redu!

U čast Dan očeva, pogledajte ispod super tate koji se može boriti protiv dana pranje u svakom domaćinstvu!

@icemikeloveasia

Tata i kćerka duo koje su osvojila srca svojih preko 700 hiljada sljedbenika za nekoliko godina! Tata Mike poruke video zapise i fotografije svoje srce Azije koji poseduje slatka i odlazne ličnosti. Njihov tata kći ples i za njegu kose rutine su otišli virusne i čini nam se divim Mike ljubav za svoju kćer. Jedan od njihovih najnovijih njegu kose video ima Mike isprobati metodu slame stvoriti savršen jedinstvene kovrče na azijskim kose, impresivno! 

load...

@tyrese

Tyrese Gibson, R & B legenda, holivudski glumac i najprodavaniji autor! Je ovladao umjetnost društvenih medija i često porukama pozitivne tata i kćer vizuale. Poznat po svojim motivacijski jeca, on daje svoju kćer najslađi samoljublja lekcije. Mi volimo ovaj video posebno kada Tyrese traje pucao na radi visokom punđu na kosi svoje kćeri.

Foto ljubaznošću @lovewithchance

@lovewithchance

A stranicu posvećenu 2 mališana braća i sestre Zara i Levi, kojim upravlja njihov otac, koji često ima tutoriali kosu sa djecom. Najslađi video je kada tata je uspio otpetljati i stil 2 kike na prirodne kose, uz pomoć svoje kćeri (koji je ljubazno mu daje neke pravca - što je veliki uzor!

@guru_of_abs

Ovo puno radno vrijeme tata od 2 djece je još jedna inspiracija i treba slaviti Dan ovu očeva! Pogledajte kako to otac češljeve, topline štiti --smart čovjek! --i ispravlja svoje kćeri kosu. Wow samo kada ste mislili da je dovoljno teško raditi svoju kosu.

@daddydoinwork

Doyin Richards je virusna na internetu nakon objave njegovu fotografiju držao najmlađe dijete u dječjem nosač pritom kosu njegov najstariji kćeri - multitasking u tome najboljih! Primanje i pozitivne i negativne reakcije, Doyin je bio toliko inspiriran velikim povratne informacije koje je stekao sa interneta da je odlučio da se stvori stranicu koja slavi ne samo svoj posao, ali očeva u cijelom svijetu koje su previše "Doin 'Work".

Zahvaljujući društvenim medijima smo vidjeli sve više i više očevi brinu za svoju djecu kosu ide virusnih značenje više pozitivne slike tate i jednog tate ne samo brine o svojim kćerkama kose, ali i njihovo samopouzdanje. Dajte iznad očevi nastavak za nedeljni inspiraciju. Sjetimo se da proslavimo sve od aktivnog tata je tamo, ovaj Dan očeva i svaki drugi dan!

load...