Ovi 6 uticajnika čine da želim da idem plavuša | BA.inspinre.com
Modu

Ovi 6 uticajnika čine da želim da idem plavuša

Ovi 6 uticajnika čine da želim da idem plavuša

Lako je žele, previše lako, zapravo, ali je mnogo teže raditi. Izbjeljivanja moja kosa je apsolutno jedna od onih stvari koje je teško za mene da radim.

Si vidio moju kosu, ja očito ne znače da je teško ide plavuša kao da zauzima dosta vremena, mislim više da je to samo običan teško razmišljati! Za svaki savet i osiguranja, čujem još jedan horor priča, zamislite još pet horor priče, i koncept samo me ekstra zabrinut.

Samo zato što imam nekoliko perika sada ne znači da ne mogu proći kroz treći veliki odrezak, momci. Nisam dovoljno jak.

Ali potencijal za plavokos veličinu? Holy hidrataciju, Batman. Neki od vas su ovdje što želiš da sve riskirati! "Sve", što znači samo mi je kosa naravno, ovo nije thirsticle.technically...

Carter B. Rey

Da li svi vidjeti kako REGAL ovo izgleda? Nevermind da nisam čovjek, ali ne mogu apsolutno rock all dark čiste linije ansambla. Mogu dobiti dlačice kista. Kontrast sa gothy komada u mom ormar će biti tako isplati!

load...

The Most Fly

Blondeness? Blejzer? Classic Rock Tee? Squee!

Most Fly živi do svoje ime sigurno, ovaj izgled me je o do za rukavice i izbjeljivač. Ili broj stilista je, u stvari. Ali mogu posegnuti za veš izbjeljivač, za kopija verziju pogledati dolje.

Curly_Bishop

Većina self-made plava / es na ovu funkciju se ljulja bliski rod, ali lakoća i dužina mogu koegzistirati! Kenny ovdje to dokazuje lijepo. Samo ove strane bijelo-plava je dobar dobar pogled.

Anzie

Gledao moje mršav poslovne pic.twitter.com/wdcTctKGE6

- anzie (@egyptique)

Boravak u svojoj traci održava vašu kožu jasno, tako sam i protiv moje debljine posao. Anzie je sunčan zlatne brave ipak, one možda morati da mešaš malo. Uvijek sam zamislio platine plavuša na mene, ali znaš šta, ovo bi mogao raditi previše ako ikad poravnala dovoljno da probam! Plavuša: nijanse svega toga. Ja sam za.

Kristia Tolode

Nisam mogao biti vrlo u odgovaraju mojoj kosi sa mojim vrhunac? To nije pitanje zapravo, definitivno bi mogao biti. Pročitao sam negdje da nam ne "dozvoljeno" da se istakne sa crnim, što samo me tera to sve više, ali pošto je to slučaj, ja bih da idem plavuša i dobiti taj sjaj tako da mi krunu odgovara moje jagodice ovo lijepo.

Naravno, ako nisam imao moju kosu odgovara šminku, to bi moglo odgovarati moje mesto za odmor.

Ludi Djama

Kome treba Golden Sand kada imate buff boji kamenje? Pa, ne, pusti me. Sve plaže su dobre plaže, i biti od Corpus Christi, neću čuti drugačije. Da li su svi bjelila dobro izbjeljivača je istraživanje koje moram da uradim ipak. Ovaj određeni snimak ne uhvate Ludi je lijep osmijeh, ali je očigledno postaje nešto od života koji još nisam otvorio sam naumio. To je vjerojatno ne samo kosu, ali da je najgore polazište ste ikad čuli?

Sigh.

Lagao bih kad bih rekao da sam definitivno otići dobiti moju kosu osvijetljen sada. Osobno, koliko god mi se ideja da budem drzak Brassy boginja, ili narednim Oluje, ja vjerojatno neće imati svjetlu kosu dok se ne promeni boju na vlastitu. Ili dok mi sledeće kupovine periku...

load...

Da li ste ikada uzeti svoj mrak namotaja u svetlost? Javi mi kako je prošlo u komentarima, i dati sve zbog rekvizite za naše amazing featurees!

load...