Ovaj tinejdžer je nosio svoju periku od strane siledžija, a njen odgovor je neprocenjiv | BA.inspinre.com
Modu

Ovaj tinejdžer je nosio svoju periku od strane siledžija, a njen odgovor je neprocenjiv

Ovaj tinejdžer je nosio svoju periku od strane siledžija, a njen odgovor je neprocenjiv

Oni su zabavan i jednostavan način da se promijeni svoj izgled iz hira, bez bojenja ili smanjenja, oni su zgodan kada se ne osjećate kao da manipulišu stvarnog kosu, oni čine zaklanjajući svoj identitet zbog špijunaže rade slab, a za žene i djevojke doživljava gubitak kose, oni mogu biti od vitalnog značaja booster samopouzdanje.

Gaga dobiva.

Na tom povjerenje iako jačanje prednje strane, dok je lakše reći "Ja nisam svoju kosu 'kada nemate problema raste to, efekti alopecije, kemoterapije, hormonske promjene i ekstremnog stresa imaju način provokatore na tom mantra nakon što ste zapravo prolazi kroz to.

Lauren 'Lulu' Williams, 16-godišnji Atlanta native prebivalištem u Tennessee, ima skalp stanje koja je uzrokovala kosa joj da prekine zakrpa, a bio je i dugogodišnji nosi perika koje držala samopoštovanje povećala. Ima smisla, na kraju krajeva, kao mlada djevojka, imate posla s hormonima utrke, pritiscima praćenje obrazovanja i često velika novost dijelova života ti doživljava po prvi put. Ali ona je također bavi okrutnošću.

load...

Neki u-potreba-of-a-good-smack-razgovor sa djecom potrčao na nju, zgrabio joj je periku, i jurili su je u kupaonici, na snimanju cijelo vrijeme dok je plakala i izjasnio se za nju periku natrag. Troškove njenog dostojanstva u tim trenucima bio je ulog od, drum roll molim vas, 5 €. I bez obzira na online stavove šala su vrijedan.

Posted by Lulu sestra, i dijeliti svoje majke

Nakon što joj je majka Myckelle je pokupio iz škole, Lulu je otišao u bolnicu zbog modrica i trzajne povrede iz koliko ju je oteo na. I kada je došla kući, ona je dobila šišanje i otišao na posao.

KM.

Naša djevojka ovdje odlučila da će ona "vrati njene kontrole" u riječima njene majke, a ne biti predmet malicioznosti o njenom stanju. I ona izgleda neverovatno! Priča se tu ne završava, iako. U stvari, to nije ni početi tamo.

Lauren je bila podvrgnuta maltretiranja za godinu i pol da ju je pohađaju njene škole, kao i apsurdnost administracije koja je žrtva krivi pristup da joj muke. I ne može biti stručnjak, ali ne morate biti obrazovanje profesionalni da znaju da je "Šta si uradio da vaš nasilnicima i dalje napadao" nije odgovarajuće linije ispitivanja. Izgleda da je toliko loše da je čak izrazio želju da ima pištolj i riješiti svoje probleme nasilno. Dok je njena majka, ja i očekujem čak Lauren zna da je bilo pogrešno da ga tamo odvesti na društvenim mrežama, ostaje činjenica da je bila gurnuta u korner. A činjenica da je uhapšena za svoje izjave dok joj je poticanje iz razreda su ostali nekažnjeni za svoje uznemiravanje i to podvala (kao vrijeme pisanja ovog teksta) ostaje.

Vratimo se nakon

Ili, drugim riječima, povratak na neverovatan mladu damu tražim gotovo doslovno previše lete za reči.

I u njoj ubojica novi izgled i na njoj izvanredan duh, ovaj klinac je to ubija. I znam da je dobije od nje mama. Iako sam bio dovoljno da nikada nije imao bilo kakve ozbiljne run-ins ili tekuće uznemiravanje u školi sreće, nepokolebljivu podršku moje majke bio je ključna komponenta u moju sposobnost da se bore za sebe psihički, verbalno, i (vrlo rijetko) fizički. Podrška Gospođa Myckelle je ne razlikuje. Priznajem uhvatio sam sebe pokušavao da aplaudiraju kada je izvukao statistika o nasilju i teen samoubistvo, a ja sam bio u pravu na svom nivou kao i ona je rekla da se ne plaši da napadnu ured ili dva i da se bore za prava njene dece. Krajnji rezultat je jak, suosjećajan žena podizanje Kids je budućnost puna snažnih saosećajnog pojedinaca. Ako to znači da je "luda mama" u ured osoblje nesposobni, ona kaže da tako i bude, a tako i ja

load...

Dok bismo mogli govoriti puno heroina oko Gen Z, oni su se bave stvarima koje nismo mogli ni zamisliti u tim godinama.

Maltretiranja odvedeni u ekstremnim nije nova pojava, ali pristup telefona sa kamerom i instant otpremanje na društvenim medijima mnogo je. Možete li da zamislite svoj najneprijatnije tinejdžerske trenutak usložnjava se uhvaćen na kameru i pregledane hiljade ljudi? Eesh.

Kao takav, važno je da ne uzimaju pasivan pristup teen probleme. "Pooštre up" nije jedina ideja moramo da prenese-moramo i biti tu za djecu da se otvori da i biti ranjiva, tako da oni imaju alate za izgradnju dolazi u vodstvo, a ne pobijediti dolazi u vodstvo. To je i najvažnija je da smo ih naučiti o iskreno poštovanje drugima, a ne samo deklarativno usluga za ideju. Sve ovo "Samo rasti deblje kože" stvari se doslovno uzimajući ubijene djece, kako od strane svoje ruke i od ruke drugih klinci koji su imali mrak ide bez ikakve kontrole. Definicija ludila radi istu stvar iznova i očekujući drugačije rezultate-Moramo promijeniti za našu budućnost miloga.

Za cijelu priču, i tekućim kretanjima, gospođa Myckelle Facebook profilu je javna, a ona je bila detaljno vijesti o počiniocima, ona i intervjui Lulu, a tekuće bitku sa Franklin Visoke uprave. Mi ćemo biti u korak sa stvarima tamo dok možemo napraviti direktan kontakt (oni su očito primaju MNOGO poruka).

Do tada, ja bih da zatvorim ovo sa nekoliko telefonskih brojeva za upotrebu u SAD-u za prevenciju samoubistva. Nemaju svi pristup podršku u-lice, ali to ne znači da ne zaslužuju šansu da zadrži poboljšanje svoj život kao što ga živiš.

Nacionalni Suicide Prevention Lifeline: 1-800-273-8255

Trans Lifeline: (877) 565-8860

Kriza Textline: 741741

Triput ura za emocionalnu podršku, veliki kotleti, i dnevni #shamefree.

Kovrdžav, da li ste ikada bili maltretiran u školi za kosu? Kako ste nositi stvari?

load...