Ovaj stilista smatra da su mačevi i vatra najtačniji način za sječenje kose | BA.inspinre.com
Modu

Ovaj stilista smatra da su mačevi i vatra najtačniji način za sječenje kose

Ovaj stilista smatra da su mačevi i vatra najtačniji način za sječenje kose

Kovrčava djevojke će ići na velike duljine za veliki šišanje, ali to stilista preuzeo svoju trgovinu na potpuno novi nivo. Makaze su tako 2015. Godine, španski frizer Alberto Olmedo radije koristi srednjovjekovne oružja, kao što su mačevi, plamen, i. Kandže? 

Njegov razlog za zapošljavanje ove alate: biti precizniji.

"Hairstylists uvijek smanjiti jedne strane, a onda drugi, a jedna strana je uvijek malo drugačija od ostalih. Čak i ako je to samo malo." On ima fer trenutku, kao kovrčava djevojke smo imali fer udio uprskao frizure koje su drastično neravne povremeno. Do sada smo se sviđa ono Olmedo ima da kaže. On dalje objašnjava da je "jedini način da se to uradi u egzaktan matematički način je da se smanji obje strane istovremeno." Olmedo nastavlja da počne sekao nasumično u ženska kosa, stvarajući različite dužine, i postavljanje veliki dio kose na vatru.

load...
Jedini način da se to uradi u egzaktan matematički način je da se smanji obje strane istovremeno

Sada smo nedavno bavili u "metode svijeća, također poznat kao velaterapia, u kojem stilisti koristiti plamen za uklanjanje split završava od kose svojih klijenata. Stilisti uzeti mali pramen kose i okrenite ga, a zatim pomoću plamena ukloniti oštećene komada i flyaways koje viri iz twist. Poznata frizer Anh Co Tran kaže: "Naravno, igra vatrom svakako dolazi sa rizikom, a ne bi trebao biti DIY potez, potrebno je glavna kontrola, što može biti teško. Ako ne prestaju na vrijeme, možete poletjeti više [hair] nego što je želio. " Kao zastrašujuće kao velaterapia zvukove, to je beskrajno precizniji od metoda Olmedo. Pogledajte video i biti zapanjen.

Dok imamo sumnje, dokaz je u kovrdžava puding - kako su nastale frizure izgledaju? Možete pogledati za sebe. Kako kaže Olmedo, "Ponekad morate koristiti malo svoju maštu da biste dobili pozitivne rezultate."

Gledati video pune Nevjerovatan za sebe.

Šišanja s mačevima Baci makazama i Oljiljaj s mačevima koje u stvarnom životu Edward Scissorhands.

Posted by AJ + on Srijeda, 2. DECEMBAR, 2015

load...