Ova luda kombinacija sastojaka drži šarene boje | BA.inspinre.com
Modu

Ova luda kombinacija sastojaka drži šarene boje

Ova luda kombinacija sastojaka drži šarene boje

Ovo je upravo u: Proizvodi koji su napravljeni sa samo ravniji strukture kose na umu nisu toliko efikasan kada se koristi na kovrčave kose! I ne samo to, nego obojene kose ima različite potrebe od au naturel pramenove! Šokantno! Zapanjujući!

Walt Disney Pictures / Aladdin

Svi sarkazam i klasični 90-ih Disney stranu, uzimajući vaše kovrče i boje zbrinuti odjednom može biti teško; ali dva od sastojaka koji se koriste za zaštitu oba pigmenta i svoj stil može da bude iskreno zapanjujući! Ozbiljno, kada se uzme ova morska trava:

IStock.com/inusuke

I kombiniranje s ovom šećerne trske:

IStock.com/PhanuwatNandee

load...

Ti zastaje droppingly veliki kovrdžanja bez uvojci sa supersile otpor fade.

Evo kako

Morske alge ekstrakta poput gela pruža priroda nježno i uređaj, zbog ne Ruffling zanoktice kosu, dok prolazi preko dok je još uzimajući višak prljavštine i ulja kao to ide. U međuvremenu, prirodne alfa hidroksilne kiseline šećerne trske je hidratizirati vlasište za maksimalnu zdravlje kose, dok je struktura same šećera radi na tome da pružaju "curl-memory" kao što stilu. To znači da nema više gubitka strukture stila! 

Ljudi u ColorProof su u kombinaciji tih velikih sirovine svojom stručnošću kosa teška za kreiranje TruCurl Line -a zamki boja, pregib pucketanje, za zaštitu od toplote sistem značilo da vam oblikovati, nijanse i opcije stila bez potrebe žrtvovati bilo jedan za drugim. U osnovi, oni su stavili morske trave i trske zajedno u najbolju kombinaciju od dva sastojka, jer kvalitet sladoleda. I zaista se sviđa naš hladno poslastice ovdje u Austinu, tako da ja ne kažem da olako.

Još bolje, dajemo pet ti šansu da probate cijeli paket za sebe!

Danas počevši, imate do 30. Komentirati ispod sa bojama ste pokušali ili želite isprobati na kosu da imaju šansu za prijem:

  • TruCurl® Curl usavršavajuća šampon
  • TruCurl® Curl usavršavajuća Stanje
  • TruCurl® protiv sitnog kovrčanja ulje
  • TruCurl® Curl usavršavajuća Crème
  • CurlyLocksTM Color Protect Curl Mousse

Dakle, da čujemo, kovrdžav! Ono što je prošlost, sadašnjost ili budućnost kovrče izgledaju kao ti boje mudar? Javite nam u komentarima i možete osvojiti!

load...