Otkrivanje proizvoda: Bb krema radi za valovitu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Otkrivanje proizvoda: Bb krema radi za valovitu kosu

Otkrivanje proizvoda: Bb krema radi za valovitu kosu

BB kreme su proizvodi koji obećavaju pomalo od svega - zaštita, ishrana i bolje teksture. Oni se obično povezuju s kožom, ali sada oni polako postaje popularan kao kose Styler i protectant. Oni pomažu u pružanju mekom čekanje, vitamina i definiciju kovrča. Oni često može biti više hranjiva onda gelova i ostavili manje izgraditi. Oni nemaju "krize" na snagu kada se kosa osuši, kao što neki gelovi, pa čak i musevi obično ostaviti iza sebe. Neki od novijih BB kreme može biti odličan dodatak vašem kosu arsenal, ili prikupljanje proizvoda. Međutim, treba da znate kako da ih koristiti za talasastu ili kovrdžavu kosu, prvi.

Korisne savjete o korištenju BB krema za kosu

  Koristite svjetlo hidratantnu pregib ili BB krema kao odsustvo-u kada kovrče su žedni. Miješati sa gel koji igra dobro s drugima za kombinaciju vlage i Curl Definition, naročito u toplim i vlažnim uvjetima.

  Koristite malo dodatnog BB krema u jesen i zimu, kada je vazduh hladniji i kosu. Probaj onaj koji ima i hidrataciju i definiranje osobina, tako da ne morate dodati gel i biti zabrinuti o tome mlitavo talasa.

  Pobrinite se da BB krema dobro miješa sa gelovima ili raditi dobro samo po sebi. Prije nego što pokriva cijelu glavu i završava se sa hrskavim flakey nered, testirati manji dio vaše kose sa kremom i svom izboru gela da bi bili sigurni da dobro rade zajedno. Da biste koristili pregib krema sama po sebi, potražite onaj koji kaže da definira kovrče ili poboljšava kovrče. Negdje pregib kreme ovako se nazivaju gel-kreme.

  load...

Next Page: Koje bi trebalo da probam?

Koje bi trebalo da se trudim?

Ovdje su neke velike marke koje imaju BB kreme posebno napravljen za kosu.

 • AG kozmetika za kosu BB krema
 • To je 10 Silk Express Miracle Silk Smoothing Balm
 • Pantene BB krema
 • ALTERNA Kavijar CC krema 10-1

Kako se prijaviti BB krema za dlake

Nanošenja krema je jednostavna i baš kao i način na koji se prijavljujete gela. Nakon vaše tuš, sekciji vaše kose u 3 do 5 sekcije. Na mokru kosu nanesite iznos usmjerena proizvoda za svaku sekciju. Rade na creme od korijena do kraja kose. Možda želite da se ostavi malo više na krajevima kose za neke dodatnu zaštitu od klimatskih elemenata i ispucale vrhove.

Kada ste nanosi kremu, dopustiti kosu da se osuši samo 50-60%. Dozvoliti da proizvod radi svoju magiju. Ako želite eksperimentirati dodavanjem gel, to radi dobro i. Učiniti nakon sutradan pranje da shvatim kako je BB krema radi sam, prvi.

Da li koristite BB kreme na kosu? Zašto ili zašto ne? Recite nam na Facebooku. 

load...