Otkrivajući vodič za kupovinu proširenja kose | BA.inspinre.com
Modu

Otkrivajući vodič za kupovinu proširenja kose

Otkrivajući vodič za kupovinu proširenja kose

Od prodaje Relaxer su u stalnom opadanju, čini se da je prodaja ekstenzija za kosu su na brzo nagib. Zaštitna stil je uvijek bio popularan za žene sa teksturom kose, i kao što više žena istražuju zaštitni opcije stil sa ekstenzijama, pitanja se postavljaju o kvalitetu i žetve.

U samo Extension dokumentarnog, koji oslobađa sri, 21. Oktobra Samo Extension Osnivač Riqua Hailes hronika njom putuje kroz Kina, Kambodža, Malezija, Indija, Peru i Brazil da otkrije istinu o ekstenzije za kosu, a 684 € Million Dollar neuređenih industrija. Ova globalna film pruža uvid u to kako se kosa izvor, obrađuje i plasira distributerima i potrošačima širom svijeta.

Bilo da ste u šetnji ulicom, proučivši snabdijevanje Store ljepote, ili kretanje kroz društvene medije, ne možete ići dan bez vidim ekstenzija. Ali, da li jednostavan Google pretragu, a vi ćete biti brzo preplavljeni tisuće proizvođača prodaje ekstenzije za kosu, ali malo ili nimalo informacije koje opisuju gdje je kosa dolazi ili šta da traže. Da bi odgovorili na naš pritiskom pitanja na ovu temu, stigli smo se da Hailes kako bi pomogli periku, tkanje, i proširenje novice.

load...

Ono što je djevica kosu i Remy kose?

Ekstenzije za kosu industrija nije regulirano tako da njihova smislu može značiti različite stvari različitim dobavljačima. Od mog istraživanja sa anketiranje proizvođača u raznim zemljama, djevica kosa je 100% ljudske kose od glave jednog ljudskog bića koji nije obrađen. Remy kose znači da je kosa zanoktice su svi idemo u istom pravcu.

Koja je razlika između mašina potke i ručno vezani potka?

Mašina potka kosa je kosa koja je sašivena sa više niti konca napraviti potke. Ova kosa može se koristiti za ušivenim-u proširenje aplikacije ili koristiti kao clip-ins. Rukom vezanom potka kosa navojem zajedno koristeći jednu metodu navoja koji je izrađen ručno; ovo potka je mnogo tanji od mašina potka kose. 

Kako se kosa bere i oprao? Kako da potrošač potvrditi da je ekstenzije etički bere?

Frustracije sa trgovcima poput mene je da je ekstenzije za kosu industrija nije regulirano i to dopušta dobavljačima u inostranstvu označiti i proširenja tržišta za kosu kako im se sviđa. Jedini način da zaista znam kako se tvoje kose ekstenzije ubrano je da vidi iz prve ruke i imati odnos s dobavljačima. Zato je bilo neophodno moj put. Morao sam da vidim iz prve ruke i izgraditi poslovne odnose sa svojim dobavljačima. Druga opcija je dosljednost kvaliteta kose; to ne može reći da "etički" kako je kosa bere, ali će vam omogućiti da zna kvalitetu vaše kose.

Koje su različite "razrede" i šta svaki znači? Mi smo vidjeli razreda kao što su A do AAAAA bez jasnih objašnjenja razlike.

Iz mog istraživanja razreda ništa ne znače, oni su samo još jedan marketinški alat. Ovo pitanje je upućeno u dokumentarcu.

Fotografija ljubaznošću Riqua Hailes

Koja je razlika između djevica boje za kosu u odnosu na obojene djevica kosu?

Virgin boji kosa je prirodno obojene kose koja se reže od ljudskih bića. Na moje istraživanje u industriji, djevica kosu koja se boji se više ne smatra djevica kose, ali Remy, ako je izvor kosa je bila 100% djevičansko kosu na bazi. Međutim, ako je izvor kosa pala ili ostatke dlaka smatra se ne-Remy kose.

Koja je razlika između hemijski obrađene, parom teksture i netaknuta kosu?

Fallen kosa hemijski obrađene kiselinom i umočen u silikonske većina dlaka na tržištu se obrađuju na ovaj način. Većina pregib obrasci strimuju u te teksture. Indije i Kine su najčešći netaknute kosu teksture.

Šta se dešava sa parom teksture kose kada se pere? Da li to postati pravo?

load...

To varira. Neki gube pregib obrazac, a drugi ne.

Koje su karakteristike indijske, jugoistočne Azije kose, i brazilski kosu.

Sve u svemu indijski kosa ima vrlo svilenkasta bazu i prirodni labave obrazac talasa. Dok jugoistočne Azije kosa je obično deblji od indijske kose, ali također ima svilenkast bazu. Brazilski kose teksture su zaista preko odbora. Sa raznim kulturama imate sve od ravno evropskih kosa gusta kovrdžave kose. Teksture Brazilski kose koje su najviše popularno tržište u SAD-u su kovrčava teksture sa grubom bazu.

Fotografija ljubaznošću Riqua Hailes

Koja je razlika između potke, keratin tip, brazilski proširenja čvor, zatvarači i frontovi i U-dijelova?

Razlike su u aplikacijama.

  • TRESA se obično koristi za beaded šivanje, klipova-u, kao i pleteni našivenim aplikacijama
  • Keratin, mikro linkove i brazilski čvorova se pojedinačno instaliranih proširenja aplikacije
  • Zatvarači i frontovi se obično koriste s ekranom našivenim aplikacijama 
  • U-dijelova perika može biti ili ušivenim u ili instalirani su snimak u jedinici

Koji tip kose može se toplota stilu?

100% ljudske kose, neki sintetički spoj kosa može uzeti laganoj vatri ili para valjaka za postizanje kovrče.

Koja je razlika između kosu nudi ljepotu prodavnica, trgovina na veliko proizvođača, i online trgovaca?

Obično napajanje ljepota kosa store su paket brendova koji koriste non-Remy kose. Postoji vrlo malo trgovaca koji prodaju Remy ili 100% ljudske kose. To je nezgodna pitanja, jer možete dobiti autentičan djevica ili Remy online i možete dobiti i pao jeftini kosu prerušen u 100% ljudske kose. Predlažem da radim istraživanje na kosi marke bi se pronašli najbolji kosu za svoje potrebe.

Koji su drugi pitanja koja se kose proširenje početnik treba pitati kada tražite kosu?

Preporučujem radim tona istraživanja. Odlučite šta pogledati ćete za. Saznati teksturu i aplikacija. Nakon što finalizira one potrebe koje su kada počinje stvarna istraživanja. Pročitajte članke, Yelp komentare i gledati YouTube video koji će vam pomoći odlučiti najbolje za kosu za vas i vaše cjenovnom rangu.

Pratite Samo Extensions ovdje:

Instagram, Facebook i Twitter

load...