Osvojite 4 načina za tretiranje štete | BA.inspinre.com
Modu

Osvojite 4 načina za tretiranje štete

Osvojite 4 načina za tretiranje štete

Da li ste bili primetio ove jarko žute boce na svom Instagram i YouTube hrani u posljednje vrijeme? Ako se pitate što su sve o tome je ApHogee Curlific! linija, koja je formulirana za oštećene ili delikatne teksture kose. Ako ste farbanu, proteina manjkav, ili imaju tendenciju kovrča, onda možda želite probati ovo. Prema ApHogee svoje proizvode ", vratiti elastičnost i život oštećen, teksturom kose" i pomoći "eliminirati gubitak kose zbog pauze i špagu".

Evo šta je naša zajednica ima da kaže:

Browniesgirl73 (3c) na tekstura tretman: Ja sam to koriste za oko godinu dana i volim ga! Divno miriše i stvarno je gust. Stavio sam na kapa za 20 minuta bez topline. Moje kovrče su mekši i definitivno imaju više definicija. Bio sam prirodno 4 godine i želim da sam znao za ovo na početku! Moja kosa je jaka i nemam problema sa lom. Slažem se sa drugim komentara u kojima je navela da je potrebno da se u većoj veličini. Odličan proizvod. Povoljnoj cijeni.

load...

Cclark68 na teksturom pranje kose - Pronašao sam ovaj proizvod na Sally kad sam gledao okolo. Pokušao sam, tokom godina, da liniju proizvoda za kovrčave kose moje kćerke. Znao sam da je sulfat slobodan je bolje, pa sam pomislio da bih to probati (kao i mnoge druge proizvode, nisam očekivao da se oduševio). Ja sam zapanjen! Na kraju joj je kosa looka zdrava, sjajna i kao 13-godišnjaci to je vrlo jednostavan režim za nju učiniti. Sprej odsustvo-u i kovrdžave krem ​​are awesome previše! Za nas to radi najbolje, probaj.

Dati

Možete unijeti osvojiti oba ova proizvoda plus još i pokušajte ih za sebe, ako unesete nagradna igra ispod!

Kada

May 26-29

Nagrada

5 sretnih dobitnika će osvojiti kompleta od sljedećeg:

  • ApHogee Curlific Curl definirac
  • ApHogee Curlific Tekstura tretman
  • ApHogee Curlific teksturom pranje kose
  • ApHogee Curlific vlage Rich ispire

Kako to Win

Ova nagradna igra je otvorena samo stanovnike SAD-a, u skladu sa našim uslovima.

* Molimo vas da proverite da li ste nam se dopao na Facebook-u, tako da kada vam možemo obavijestiti ako ste osvojili.

load...