Ono što smo nosili: Dashiki u kancelariji | BA.inspinre.com
Modu

Ono što smo nosili: Dashiki u kancelariji

Ono što smo nosili: Dashiki u kancelariji

Čuješ li mnogo "što si stavio u kosu?" i "Volim cipele!" oko ureda NaturallyCurly. Lično, ja sam uvijek pronalaženje inspiraciju u onome što moje kolege nose u kancelariju i na njihovim Instagram, tako da smo započinje novu seriju da dijele ono što voli sa ostatkom naše zajednice - izvan naše kosu! #OOTD

Kao trenutni daljinski urednik za NC, ja sam često u "trenerci šika" sa vrha lepinja da odgovara. Za dana putujem u kancelariju ipak, volim da pokažem nešto malo i rock hrabar usne, bez obzira na čaše ili pribor stil Ja kopanje u ovom trenutku, i naravno solidan par alke. Naš ured kultura je prilično casual, sa svima koji imaju priliku da pokažu svoj jedinstveni stil, koji može biti zaista osvježavajuće da vidi. Putuju u Austin iz Houston mi je omogućilo da se stvori stil eksperiment za sebe što mi je dozvolio da prikaže različite aspekte onoga što vole da nose, na osnovu toga koliko ja želim da moje iskustvo putovanja da bude!

load...

Moje vrha i dna su iz Haute Dimenzije Butik u Houston, TX. Moje cipele su iz Target. Moje čaše su iz Zenni Optical, a moja naušnice su od moje mame!

Recite nam nešto o kosi, ono što proizvodi su u kosi? Kako ste to stilom?  

Oooh, ovom kosom. Za to uklapa jesam vrlo brzo pranje i odlaze, sa velikim fokusom na prst otpetljava i pronalaženje proizvoda sa više namjena. U kosi, imam tetka Jackie Knot Na moj sat koji se ne ispire kao odsustvo-u i Detangler, EcoStyler Gel za držanje i kovrdžanja kontrolu i malo Eden Body Works Pepermint čajevca ulje za kosu. 

Kako vam se dopada odeću da se osjećate?

I LOVE za moju odjeću se osećam kao da mogu disati kao da znam šta radim, i kao što sam ja kreativan u svom radu. Sklon sam da bi moje odjeće da imaju jedan udarac dinamičnosti u njima, bez obzira da li to biti dodatak ili Dashiki košulju, a zatim zadržati do kraja mog fit prigušeni. Moja odeća treba da se osećam kao šef.  

Postoji li osoba, dizajner ili lik koji nadahnjuje vašem stilu?

Moje Ultimate ikona stila sada bi Alex Elle i Nikisha Brunson. Njihovi stilovi su kako Zamišljam moja biti u narednih nekoliko godina, ili tako nešto. Obe žene zrače povjerenje kroz svoje jednostavne odjeće i ne stavljajte previše muke u dodacima. Oni također imaju vrlo vidljive tetovaže ruku, što sam neverovatno opsjednut. Njihova stilova izgledaju vrlo kustos u svoje tipova ličnosti, a oni odišu osjećaj bezbrižnosti još zajedništva u onome što nosi.

Recite nam nešto o vašem ormaru!

Ja sebe smatram da od minimalističkog u kategoriji stil, kao što sam često ne rock mnogi drugi dodaci, i odabrati da pusti moje siluete govore same za sebe. Ja sam vlasnik tonu crno. Lol (tako da sam uvijek imati dlačice četkice na mene). Većina mojih odjeće oblika su vrlo labave i lepršave, i ja imaju tendenciju da gravitiraju solidan par mama farmerke sa dobrim White Top, a ni mazgu ili mog kombija. :) #sneakergirlforlife

Kako se vaš stil promijenio tijekom godina? 

load...

Ja sam definitivno bio u tranziciji u posljednjih nekoliko godina, kao što učim u sebi dozvoliti da nose ono što sam se osjećati ugodno, umjesto što je u velikom stilu. Ja gravitiraju neutralna u boji odjevni predmeti, vrlo laganih materijala kao što su pamuk, lan i svilu, i odjeću da mogu kretati u. Nemojte me pogrešno shvatiti, iako, ja živim za dobar par štikle također, i volje pojaviti i pokazati kada je to potrebno. :)

Kako ti rock otiske u kancelariji?

Voleo bih da znam.

Pratite Lauren na Instagram za više stila inspiracije @whatsuplauren_

Fotografije Cassandra J. Klepac

load...