Odabir mrene oslobađa nebesku halo kolekciju na metu | BA.inspinre.com
Modu

Odabir mrene oslobađa nebesku halo kolekciju na metu

Odabir mrene oslobađa nebesku halo kolekciju na metu

Iz njihove slip-bogat zeleni čaj i mrkve maska ​​za njihovo jačanje Staroegipatski protiv lomljenja i popravke Antidote, izgleda da da tačno zna šta se vozi naše odluke Junkie proizvoda kupovine. Kada su se uhvatili na klizanje i anti-lom, oni anuliranje u šta bi mogao biti broj jedan izazov u režimu svaki kovrčave djevojke: vlage.

Mane Izbor je nedavno objavio svoju najnoviju liniju, Nebeski Halo, koja se prodaje isključivo u Target. Line 6-proizvod je dizajniran da "vratiti vlagu osiromašenim kosu intenzivnu hidrataciju. Visoko koncentriran s eteričnim hidratantnim sastojcima za isporuku vitalni vlagu svakom Strand." Srećom za naš proizvod-Junkie novčanika, proizvodi su sve ispod 20 €. Linija uključuje pre-poo, šampon, regenerator, maska, omekšavanja mlijeko, a magla serum ulja. Navlažiti formule sadrže hidratantne sastojke poput kovrčave omiljene Čičak korijen ulje i juke korijena, zajedno s Umutanga ulje, palmarosa ulje, i Yashtimadhu korijen.

load...

Nakon dugo, toplo ljeto smo imali u Teksasu, naš viši tekstopisac Gerilyn bio nestrpljiv da vidi da li bi Heavenly Halo Biljni tonik za kosu i Soy Milk duboku hidrataciju maska ​​ispuni svoje obećanje "primjetno vraćanje hidratacije u suhim, žedan kosu ". Pitao sam Gerilyn o njoj prvi utisci do sada.

Možete li nam reći o tipu kose?

"Tip 4C, niske poroznosti, visoke gustoće, pomiješana fino širini"

Kako biste opisali konzistentnost maske?

"Ovaj proizvod izgleda kao lagano šlag kremom od maslaca i glatka na dodir, gotovo kao teška losion za tijelo. Navikao sam da maske za kosu vaganje niz moje kovrče, ali to iznenađujuće lagana formula lako apsorbira u moje mokre pramenove kose. Kad sam radio kroz moje uvojke, od korena do krajeva, bio sam zadovoljan što nisam imao da prilagode koliko sam stavio u moju kosu.; jedna mjerica bilo dovoljno velikodušan da kaput cijelu glavu kovrči maska ​​natopljen u moj tuš cap- pokriven lokne za instrukcije 15 minuta. "

Šta smrdi?

"Maska miriše slatko, miješanje sjećanja na multi-boji puslice i rođendansku tortu šlag, koji je kao umirujuće kao što je sensorially prijatno."

Sada je najvažnije, da li to raditi?

"Znajući da će moja prirodna kosa biti potrebna dubinsku hidrataciju i hranjivim popunu nakon uzimanja niz moje kutiju pletenice i odmah podvrgavanja my my uvojci na udarac napolje, morala sam da njeguje, hidrat, te ponovno snage da moje kovrče. To je razlog zašto Posegnuo sam za ovu dubinsku hidrataciju masku iz Mane Choice. Ja bih da koristite ovu masku još jednom ove nedelje jer su do sada, to je napravila moja kosa besmisleno mekana, čak i nakon pranja ga i dodaje ulje na moje vlasište. Tipično, moj kosa je meka za sve od 12 sati, zbog svoje niske poroznosti, ili nemogućnosti da se probiju do kreme i ovlaživači, a to je vrlo frustrirajuće za mene. Ja očekujem za ovu masku, nakon redovne upotrebe, će mi pomoći da održavanje ravnoteže vlage, jer je zaista je tako hidrataciju za moju coily kosu. Za sada, ja sam za to! "

Gerilyn su me na "smiješno meke", ali kao Junkie proizvoda koji pokušava kontrolirati svoje porive, moje sljedeće pitanje je "kako je drugačiji od Mane Izbor je drugi maske?" zvanog "ako imam ladicu punu dubokih uređaj maske, kako mogu opravdavaju kupnje ovaj?" Odgovor je da ove maske ne sadrži proteine, tako da ako ste proteina osjetljive ili u potrazi za hidratantnu masku da izbalansira kroz proteina u svoj režim, ovo je za tebe.

load...

A ako to ne mora da radi na moje najbliže Cilj za masku plus još 32 predmeta Ne treba, užarene mišljenja sam video u moj društveni feedova u posljednje vrijeme rade trik.

Mi trenutno testira u 5 preostalih proizvoda u skladu o vrstama 2, 3 i 4 za kosu ove sedmice tako ostanite da čujem šta mi mislimo o njima. Osobno, ja pokušavam pred-poo, po prvi put, a ja sam uzbuđen da dijele moje rezultate s vama.

Volio bih da čujem od vas u komentarima: da li ste isprobali neki od novih Nebeskog Halo linija još? Šta mislite do sada?

load...