Objavljeni pobednici nagrada za izbor izdavača iz 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Objavljeni pobednici nagrada za izbor izdavača iz 2018

Objavljeni pobednici nagrada za izbor izdavača iz 2018

Testiranje je gotova, glasovi su u, a pobjednici izbora urednika su konačno tu.

U prostorijama NaturallyCurly, razgovaramo sa stručnjacima industriji oko njega kose proizvodima i režima cijelo vrijeme. Stilisti i stručnjaci za kosu nam pravo rezove za različite tipove kose i oblika lica. Brendovi dijele prave proizvode za naše specifične potrebe. Provodimo sati raspravljaju o najnovijim trendovima i da li treba kupiti u njih ili ne. Ali to je samo dio toga. Tijekom cijele godine, mi također pokušava na hiljade proizvoda iz cijelog svijeta na vlastite kose i njihovo testiranje na niz pregib obrasce (naš posao je tako teško, zar ne?).

Zato je svaki proljeće, dijelimo naše omiljene kosu (i po prvi put, za njegu kože) proizvode kao dio našeg godišnjeg urednika 'Choice Awards, gdje naš tim urednika glasa ga preko naše omiljene proizvode, nove i stare.

Nakon nekoliko mjeseci testiranja proizvoda, razjašnjavanje pramenove i vlasištu kose, duboko uređaj, pokušavajući šta je izgledalo kao 100 vrsta gline maske za lice, u NaturallyCurly urednici podijeliti u četiri grupe, a na osnovu curl obrazac: Tip 2s, Tip 3s, Tip 3CS i tip 4s. Onda imamo (ponekad grijana) debate preko koje proizvode najbolje upućene naše pojedinačne kose i kože zabrinutost. Od 2-u-1 kože i kose Baterse promašiti kreme koje drže definicija za cijelu sedmicu, mi smo smatrati naše omiljene kao Sveti Gral dostojan.

load...

Proces eliminacije: Kako smo izabrati pobednike

Brendova širom svijeta poslala nam svoje najnovije i najbolje proizvode u proteklih nekoliko mjeseci, a mi smo pokušali sve njih! Nije bilo lako, ali proces omogućilo nam je da pokušamo brendova i proizvoda koje koristimo sve vrijeme, kao i neke nismo naišli ranije. Samo brendova koje smo voleli napravili Izbor 2018 našem popisu prestižnu urednika!

Za Choice Awards proces selekcije NaturallyCurly urednika, uzeli smo u obzir sljedeće kriterije prilikom donošenja naše selekcije:

 • Efikasnost proizvoda: Da li proizvod rada za moju kosu / tipu kože?
 • Čudo tvrdnje: da li pakiranje proizvoda dostavi lažne nade ili ostati vjerna svojim tvrdnjama?
 • Dodatni bonus: Da li proizvod prelazi moju kosu / kožu cilj očekivanja, pružajući unlisted koristi?
 • Inovacija: Da li sadrže proizvod sastojke koje nisam koristio ranije? Je proizvod nov u kovrdžave zajednici?
 • Stručnost industrije: Da li su sastojci predložio za korištenje od strane stručnjaka za kosu / za njegu kože?

Glavni kategorije u našoj listi koju čine:

 • Šampon
 • Uređaj
 • Kosa Tretmani
 • Styling
 • Finišera i osveživače
 • Kozmetika za njegu lica
 • Njega tijela

Svaka kategorija ima pobjednika za svaki pregib tip, a mi ćemo se objavljuje članke throughought narednih 30 dana koji pokazuju kako naši urednici koristiti ove proizvode u našim frizerski i kozmetički rutine. Pobrinite se da nas pratite na Instagram i Twitter da ostanu ažurira!

Proces izboru koji proizvodi čine ga na našu godišnju listu je temeljan jer želimo osigurati da biramo najbolje od najboljeg za svaki pregib i tipu kože. Kada se odlučite za probati i kupiti jedan od naših dobitnika nagrada, dobijate ono što naši NaturallyCurly urednici zadržati u našoj pregib ormara, naši Holy Grails i zbirke naših najtraženijih brendova.

Bez daljeg odlaganja, zadovoljstvo nam je da se dijeli pobjednicima 2018. NaturallyCurly urednika Choice Awards s tobom, najdraža curlfriend!

load...

Pogledajte kompletan spisak ovdje!

load...