Novogodišnja kozmetička frizerska knjiga za kosu djevojčice | BA.inspinre.com
Modu

Novogodišnja kozmetička frizerska knjiga za kosu djevojčice

Novogodišnja kozmetička frizerska knjiga za kosu djevojčice

NaturallyCurly dugogodišnji kovrčave djecu kosu bloger Ugodna Friedman je predstavio super slatki novu knjigu samo za mame djevojčica: Ugodna je kompletan vodič za djevojke 'kose: najslađi posjekotina i Sweetest frizura u blizini kod kuće.

Prekrasne knjige koja govori svakom tipu kose i tekstura-je prepun fotografija u boji i korak-po-koraka. Svaki roditelj djevojčica će biti oduševljeni da imaju ovaj neverovatan referentni priručnik za fancy dos kao i svakodnevni izgled. Knjiga omogućava roditeljima da pomognu svojim kćerkama biti sigurni sa ko su i kako izgledaju.

Friedman, osnivač popularne New Yorku salon Cosy rezova za djecu, već dugo smatra autoritet o djeci kosu. Knjiga-koautor Sheryl Berk- omogućava roditeljima da uživaju u nekim od Friedmana salon tajni kod kuće.

load...

Molimo vas uživajte u našem razgovoru sa Friedman.

NaturallyCurly: Šta vas je inspirisalo da se nosi sa kosom klinca?

Cosy Friedman

Cosy Friedman: Jedan moj prijatelj mi je pričao o strašno iskustvo je imala vodim nećaka na salon "odraslih" za šišanje. On je bio prestravljen, počela da plače, a na kraju su zamoljeni da odu! Kada sam je pitao zašto ne bi ga odveli u mjesto za djecu, bio sam pogođen njen odgovor -Nije bilo takvo mjesto. Nekako se činilo kao no-brainer odatle-roditelji su bili u potrebi za mjesto koje bi mogli uzeti svoju djecu za šišanje gdje bi osjeća dobrodošlim, a ne kao smetnja. Bio sam tako siguran da je to tako očajnički potrebno, da ja dam otkaz i otišao u Barber školu. Ostalo je istorija!

NC: Zašto ova knjiga i zašto sada?

CF: Nakon toliko godina gledanja roditelji dolaze u moj salon sa svojom djecom, zbunjen svim vrstama "užasa kose," Znao sam da želim stvoriti vodič koji može pomoći roditeljima svuda, a ne samo one koji su bili ovdje u NYC gdje su naši salonima. Želim "Cosy je kompletan vodič za djevojke" Kosa "da služi kao kako da za roditelje svuda, koji se često osjećaju preplavljeni i pod stresom zbog svih stvari koje se odnose na njihovu djecu 'kosu.

NC: Ono što je bio najkorisniji i inspirativan dio posla radiš?

CF: Kada vidim olakšanje širenja preko lica i djecu roditelja zapravo ostaviti salone sretan, to je velika nagrada. Kosa može biti ozbiljno traumatizujuća za djecu, a za uzvrat za roditelje-I've vidi se roditelji jednako uznemiren kao njihovi mališani koji su u suzama, okamenjeni o njihovom prvom šišanje. Pružanje "sigurno utočište" za roditelje i djecu kroz naše salone i go-resursa kroz "Cosy je kompletan vodič za djevojke Kosa" je beskrajno inspirativna.

NC: Vaš Tako Cosy linija proizvoda je bio veliki hit. Vidite li sebe širi svoju liniju, i ako da, kako?

CF: Trenutno, većina mojih fokus je na mojoj novoj knjizi, ali će svakako biti nove i uzbudljive stvari koje dolaze iz tzv Cosy brend u narednih godinu dana ili tako.

NC: Vidite li drugu knjigu u svoju budućnost? Ako je tako, da li mislite da će biti više stilova ili posebno fokusirati na tipove kose?

CF: Već sam se pitao ljude da rade nastavak knjigu! Možda manji vodič sa svim stilom ideje, ili niz knjiga jedan za svaki tip kose. Ili, možda čak i knjige za dječake, videćemo!

load...

NC: Ako bi mogao reći mame kovrdžave djevojke svuda jedna stvar, šta bi to bilo?

CF: Kada je u pitanju roditelji koji se bave kose svoga djeteta, to može biti ozbiljno traumatizujući, tako da je jedna stvar koju bih reći sve roditelje je ostati strpljiv. Imam stvarno kovrdžavu kosu, a kada sam odrastao, niko mi je rekao da ne bi trebalo da opere kovrdžave kose, jer se pretvara u gigant "frizzball." Zato sam uključio poglavlje u mojoj novoj knjizi teksturu kose i tip, kao neka vrsta vodiča za zbunjena roditelja. Ako uzmete vremena da nauče ono što radi, a šta ne radi za svoje dijete, svi će biti sretni! Još jedna stvar-mnogi ljudi sa kovrdžavom kosom žele da njihova kosa bila ravna, jer oni ne znaju kako upravljati tako kovrdže završiti tražim neposlušnu. Uzeti vremena da shvate kovrdžave kose i naučiti dijete da prihvati njen lokne, a ne pokušavajući da ih prikrije duvanjem kosu ravno. Na dan kada sam prihvatila moja kovrčava kosa je bio jedan od najboljih dana u mom životu!

load...