Novo lice ABBA | BA.inspinre.com
Modu

Novo lice ABBA

Novo lice ABBA

Kada ABBA Pure Performance pokrenut prije 21 godina, to je bio pionir u prirodnim njegu kose.

U protekle dvije godine, ABBA je preuzela tu obavezu na novi nivo, uvođenjem novih ABBA za njegu kose čiste performanse. Novi salon kolekcija je kompletan asortiman za čišćenje, uređaja, stil i sredstva za tretman tako da odgovaraju ne samo pravo prirodnih biljnih sastojaka specifičnim potrebama šampone, ali i redefinirati način na performanse su u kategoriji prirodne šampone.

Prečesto, briga prirodna kosa dolazi na račun performansi proizvoda. Uz ABBA, performanse proizvod je zbog tih prirodnih sastojaka, ne uprkos njima, kaže Kersten Lee, marketing menadžer za ABBA.

"Ovi bilja su performanse na bazi", kaže Lee. "Kada smo ponovo pokrenuo liniju, željeli smo da to bude jasno do potrošača."

Svi ABBA proizvodi se fokusiraju na biljni RX sistem koji prilagođava proizvoda za dnevne potrebe za kosu pojedinca kroz identifikaciju specifičnih biljaka koje su najbolje.

load...

"Abba filozofija je jednostavna: formule propisana proizvoda na bazi prirodnih biljnih sastojaka", kaže Lee. "Rezultat je zaista prilagođene pristup za njegu kose čiste performanse."

Svi proizvodi u okviru linije nose "Posvećenost Čistoća" pečat ovog brenda, a obećanje da će proizvesti proizvode koji su prirodni i čisti uz uvažavanje društvene odgovornosti brenda da zaštiti zemlju. Svi ABBA proizvodi su 100% vegan, okrutnosti-besplatno i bez sintetičkih bojila.

Ovaj fokus na performanse je pomogla da Pure Curl kategoriji popularan za osobe s obje prirodno kovrčavu i kosu s trajnom. Pet proizvoda u pregib porodice sadrže kombinaciju prirodnih biljnih sastojaka - uključujući i limunske trave, kore narandže ulja i kamilice - da pomognu revitalizaciju i otpetljati kovrdžave i valovite kose, a isporuke sjaj i odskočiti.

Pure Curl linija zapravo evoluirao od ABBA True Oblici Perm - low-amonijak, low-tio minival koji je najprodavaniji proizvod ove kompanije. Uslovi minival za kosu s biljnim terapija arnike, kamilice, ružmarina i potočarke i dizajniran je da stvori prirodan izgled.

"To je neobično za trajnu biti najprodavaniji proizvod kompanije", kaže Lee. "Zbog toga, kovrče su veliki fokus za nas, a to je prirodna progresija za nas da stvaramo proizvode koji su dobri za teksture kose."

Najvećih problema sa curlier tipove kose su dehidracija i kovrdžanja, i uvijanja sistema ABBA i biljni lijek Leave-In Treatment vlage u spreju su dizajnirani tako da vlaži i njeguje kovrče i spriječiti kovrdžanje. Lee također preporučuje završna obrada stilova sa Abba pomada za kosu, koji pruža razdvajanja, definiciju i sjaj.

load...