Novi brandovi ljepote u crnoj boji | BA.inspinre.com
Modu

Novi brandovi ljepote u crnoj boji

Novi brandovi ljepote u crnoj boji

Crno-vlasništvu ljepotu i kosu brendovi premošćivanja jaza u industriji lepote za žene boje. Postoje mnogi u nastajanju marke crno-vlasništvu koji čine velike valove za žene da prihvate svoju prirodnu ljepotu. Ovdje su neke od mojih omiljenih raste ljepote marke crno-vlasništvu trebalo bi da se upoznate sa.

T- Roots Beauty

T-Roots je ručno liniju kose i proizvoda za njegu kože koji su izvedeni iz najbolje priroda ima za ponuditi. T-Roots je razvijen za niz kose i kože tekstura. Njihovi proizvodi su puni umirujućim Baterse, bogata ulja, i hranjivim bilja. Misija T-Roots je da se stvori pristupačan, nježan proizvode koji su bez nepotrebne punila kako bi se omogućilo svoj unutarnji ljepotu da sija kroz.

Usnu Bar

load...

LIP Bar je osnovan 2012. Godine, jer je osnivač Melissa Butler je bio veoma frustriran sa ljepotom industrije. Primetila je da je većina kozmetike su bili ispunjeni nepotrebnim kemikalija. Melissa također smatrali da je ograničen spektar boja na raspolaganju za žene. Usne Bar je zdrav pristupačan ljepota brend koji ne ugrožava vaše zdravlje i je vegan i okrutnost-free.

Budite Kekoa

Biti Kekoa je osnovao Brandie Kekoa, koji je osnivač Be Kekoa Hair Studio u Temecula, California. Brandie je za njegu kose 3. Generacije profesionalnih i borila za održavanje njom kovrdžave kose. Sa fokusom na iznošenje prirodnu ljepotu svakog klijenta, Brandie i njena kompanija Budite Kekoa razvijaju sajam proizvoda, kao i nudi obrazovanje i usluga sa ovom misijom u svojoj srži.

Baštine 1933

Baštine 1933 je brend ljepotu koja prodaje za kosu i tijelo proizvodi kao i hair clip-ins. Heritage1933 ima za cilj osnaživanje žena s prirodnom kosom da se vide drugačije. Ono što baštine 1933, osim (i ono što volim o njima) je njihova misija. Uz svaki proizvod kupili daju za njegu kose proizvodi za lokalne skloništa koji pomažu ženama i djeci u potrebi.

Koje su neke od svojih omiljenih i dolaze crno-vlasništvu ljepote marke?

Pročitaj Next: Selo je potrebno: #SupportBlackBusiness

load...