Nema prirodne kose na Viktorijinoj tajnoj modnoj reviji | BA.inspinre.com
Modu

Nema prirodne kose na Viktorijinoj tajnoj modnoj reviji

Nema prirodne kose na Viktorijinoj tajnoj modnoj reviji

Volimo Victoria Secret reviju. Muziku stijene, boje su zapanjujući i 10 € K grudnjake su suvišni i lud, ali kul, u najmanju ruku. Ne postoji mnogo negativnih neko može reći o emisiji, osim možda za Adriana Lima dijeti ranije. To, kao i činjenica da je emisija je prirodna kosa izgleda ne postoji.

Ako milenijuma od sada, sve neko ima od 2011. Godine je video u Victoria Secret revije, oni će misliti da kovrčave kose žene bili odsutni sa planete. Čak i ne-modeli su sportski perika puna ne-prirodne kovrče, ahem, Nicki Minaj i Beyonce - koji izgleda fabulous trudna, možda da dodam.

Nije da velika stvar, moglo bi se reći? Pa, dobro, možda ne, ali imam malo kosti da izabere s piste industrije - ozbiljno, koristite teksture!

Ako nije obraćao pažnju prošle jeseni, kao modeli poplavljena Pariz i Manhattan tokom njihovih nedeljama mode, ti bi se tesko pronaći model na pisti s prirodnom kosom. Verujte nam na ovom - tražili smo foto galerija nakon foto galerija (i tražili Getty images, previše). Fotografije jednostavno ne postoje.

load...

A Victoria Secret model predstavlja kreaciju kao pjevačica Nicki Minaj nastupa.

U predstojeću članke, da te ćemo objasniti zašto je to bilo, a ono što je u prodavnici za proljeće 2012. Piste da bi se moglo promijeniti stvari bit.but idem ispred sebe.

Kao što je 2011 u pitanju bliski (ozbiljno, počinje decembar sutra, ljudi!), Teško je ne primijetiti da nam modne industrije vrstu bacio prirodne cure kosu pod autobus ove godine. Naravno, svi mi znamo da je pista nije stvarnom životu, ali to ne bi ni mrava da vidi malo prirodnih valovi, kovrče ili Kinks tamo - i ne govorimo udarac suši i zatim uvijen sa figaro, ni !

Dakle, evo da se nada piste u 2012. Donijeti više na stol prirodne revolucije osim lažne perika, izdao teasing-otišao-loše, ili ravno-as-a-board plete.

Također, evo da se nada da je jedina stvar budućnosti treba da nas zapamtiti po NIJE Victoria Secret revije - bez obzira kako je lepa i šarene i um-numbingly zabavlja je.

Žele više?

Saznajte kako da biste dobili piste kosu kod kuće!

Final Thoughts

Dame, što mislite o nedostatku teksture na pistama prošle godine, a ono što se nadaš se i dolazi za narednu godinu?

load...