Ne spavaj na ovih 5 starih. Oni su još uvek dobrote | BA.inspinre.com
Modu

Ne spavaj na ovih 5 starih. Oni su još uvek dobrote

Ne spavaj na ovih 5 starih. Oni su još uvek dobrote

Neki možda nisu imali tih problema ili pitanja, pogotovo ako su bili prirodni sve svoje živote, ali za novo prirodno pre desetak godina nije bio prijateljski mjesto, tako da kada si pronaći nešto radili ste bili u ekstazi i olakšanje. Da, to će se dogoditi! Bilo je neke linije koje bi mogle učiniti čuda sa svojim uvojcima i ja im zahvaljujem za to i iskreno mnoge su još uvijek u postojanje danas. Ovo je pozdraviti ih. Pionira pokreta za prirodnu kosu koja je imala leđima i sada zaista želim da imam njihove.

Fruit Of The Earth

Aloe je bio prijatelj kovrdžav decenijama i za dobar razlog. Od osnovan 1980. Fruit of the Earth shvatio aloe je bila više nego samo tretman za opekotine pa su stvorili proizvode koji su na osnovu korisnim ozdravljenje osobine aloe vere. Aloe vera sok i gel je glavna DIY sastojak i mnogih Naturals i kovrdžav ne može upravljati bez nje. Ova linija je bio favorit za godina.

Prirode Gate

load...

Prirode Gate inspiriran je ekološki prihvatljive potrošača i pod utjecajem majka priroda. Osnovana je 1972. Godine sa premisom da se stvori šampon sadrži samo najsvježije i najčistiji sastojci kišnicom kao primarni sastojak. Nije nikakva tajna da su mnogi Naturals i kovrdžav imaju tendenciju da gravitiraju na prirodnim sastojcima i njihovim uvojcima bolje prolaze bez nekih od tenzida i hemikalija koje se često nalaze u redovne komercijalne brendove.

Desert Essence

Desert Essence je osnovana 1978. Godine sa jednostavan koncept: "ljepota je prirodna, i priroda je lijepa." Njihova linija za njegu kose za sve teksture kose i koriste prirodne sastojke da iskoristi sve dobrote svaki tip kose može zatrebati. Ova linija je savršen za brinu o svom zdravlju potrošača koji vole sastojke kao što su aloe vera, ulje jojobe i ulja čajevca, koji sasvim prirodno uključuje kovrdžav i coilies.

Aubrey Organics

Osnovana je 1967. Godine, misija AO je da nastavi nasljeđe kvalitete i čistoće, dok povezivanje ljudi s prirodom. Ja je prvi put predstavljen na ovu liniju po CurlyNikki i ja sam veliki fan Honeysuckle Rose uređaj. Oni miješati svoje proizvode ručno u malim serijama od 50 litara ili manje za veću kontrolu kvaliteta. Oni su vole kovrdžav i naturals zbog svojih prirodnih i organskih sastojaka iz njihovih šampone do uređaja za oblikovanje pomagala. AO je uvijek volio za njihovo korištenje biljnih ulja i biljnih Baterse koji pomažu da se hrani kosu.

Giovanni

Ova linija je nastao 1979. Godine i još uvijek je porodična kompanija posvećena kreiranju čiste formulacije za kosu i tijelo. Njihova Eco Chic njegu kose kolekcija je omiljena među Naturals i kovrdžav i bio je dugo vremena. Oni imaju šamponi, uređaja, tretmani, i stil alata, i 50:50 Balanced šampon je lider je neverovatno šampona koji hidriraju i razjasniti u isto vrijeme.

Koja je tvoja omiljena linija koja postoji već dugo vremena?

load...
load...