Ne brijanje november nije baš ono što mislite | BA.inspinre.com
Modu

Ne brijanje november nije baš ono što mislite

Ne brijanje november nije baš ono što mislite

Da li ste primijetili ljudi u vašem životu niču kosa više lica nego što je to uobičajeno u posljednje vrijeme? Bez brijanja novembru ili Movembru može biti razlog iza toga. Ako niste upoznati s tim, to su dobrotvorne organizacije postaviti kako bi svesti na nekoliko pitanja koja izazivaju ljude da umru prerano.

Po zvaničnom sajtu, Bez brijanja novembar je jedinstven način da raste svijest raka.

Ona kaže da je "Cilj Bez brijanja novembar je da raste svijest prihvatanjem kosu, što mnogi pacijenti raka izgubiti, i puštajući da raste divlje i slobodno. Donirati novac koji obično trošite na brijanje i grooming za edukaciju o prevenciji raka, spasiti živote i pomažu one koji se bore borbe. "Možete se prijaviti za učešće na no-shave.org, pa čak i stvoriti svoj osobni prikupljanja sredstava stranu kako bi prikupio novac za uzrok. Do danas, organizacija je podigla preko 2 € miliona dolara.

load...

Je Movembru Fondacija je i postavljen da "pomogne ljudima živjeti sretnije, zdravije, duže živi kroz ulaganja u tri ključna područja: rak prostate, rak testisa, i mentalnog zdravlja i prevenciju samoubistva." Od svog početka 2003. Godine, oni su podigli 710 € miliona i pomogao fond 1.200 proboj muškaraca zdravstvene programe u 21 zemalja. Temelj ohrabruje ljude da puste brkove za mjesec novembra izazvati razgovor i donijeti svijest o pitanju. Cilj je da se muškarci i žene počine da se active-- ili potez - tokom mjeseca.

Ako ste muško bradu za Ne brijanje novembra svakako želite zadržati svoj novi brada u tip top formi.

Kosu i kožu na licu i brada se razlikuje od kose i kože na glavi, tako da je važno da koristite pravilan proizvode i tretirati ih kao tako. Ako koristite proizvode za njegu kose dizajniran za kosu od skalpa na bradu, bradu ne dostiže svoj puni potencijal. Prema Beardbrand "dlake na licu će rasti u deblji i ravniji od glave kose. To znači brade su grublje i curlier od kolega u glavu kose. "

Black Label Brada kaže da je razlika između brige o brade i ne mareći da će "nezbrinutu brade osjetiti svrbi, grebe, suho, i izgledaju žilavi. Uredna brade će izgledati čisto, ravno, i da će rasti od toga da bude dobro hidratizirana i zdrava. "

SheaMoisture, koja ima nevjerovatno popularnih proizvoda za sve tipove kose, upravo objavio novu liniju u kategoriji muškaraca dotjerivanje da pomogne bradu biti najbolje što može biti. Tri Butters Brada omekšivač i kože Protector sadrži sandalovine, kokosa i jojobe ulja da omekša bradu i pomoći čađ bilo iritacija i upala na koži. BeardBrand također ima razne proizvode da se brine za bradu, uljima za omekšavanje i voskovi stilu, kao i brada pere, pa čak i obrijati sapuna.

Da li znate, ili ste čovjek koji sudjeluje u Nema brijanja novembru ili Movember?

Šta pozitivan uticaj, ako bilo koji jesi li primetio? Javite mi u komentarima ispod.

Pratite moj blog, Diane Mary, za više kose recenzije proizvoda, savjete i trikove i @ dianemary126 na Instagram i Twitter!

Saznajte kako da mu pomogne sa svojom bradom

load...

Da li pratite ovaj bradati babe na Instagram još?

load...