Naturallybubbly je naravno kovrdžava guru za kosu | BA.inspinre.com
Modu

Naturallybubbly je naravno kovrdžava guru za kosu

Naturallybubbly je naravno kovrdžava guru za kosu

Layan: Počeo sam volim moje kovrče kada mi je bilo 14 godina, nakon sastanka moj rođak Reine u Bejrutu, Libanon. Imala je kovrdžava kosa previše i ona sam shvatila da je moj veliki afro su jednostavno pogrešno shvaćen lokne haha! To je bio jedan od onih trenutaka u mom životu gdje jednostavan prekidač u tehnici je cijeli razlika u moje samopouzdanje. Nikad se nisam vratio u stavljajući moju kosu u ružnu punđu nakon tog dana! 

Koje su vaše omiljene proizvode?

Što se tiče marki, ja bih da kažem Jessicurl ili TLC Naturals. Oni ostaju u mojih top brendova jer oni nude prirodne proizvode koji ukroti i hidratizirati vaše lokne ostavljajući ih osjećaj glatke i miris kao u raju.

Koja je tvoja omiljena DIY kosu recept? 
Koje sastojke radi frizuru ljubavi?
Šta sastojci ne kosi mrziš?

Koja je vaša dnevna kosa rutinu?
load...
Koja je vaša noćna rutina?

NaturallyCurly: Kada ste počeli grli vaše lokne?

Layan: Moja go-to stilovi su konjski rep pola i savršen lepinja koje sam stvorio prošlog ljeta.

Kako se hidratizira vaše kovrče u zimu?
Kako se boriti kovrče u ljeto?

Ono što je inspirisalo da počne vlogging?

Layan: Moj rođak mi je pomogao da otkriju sebe i saznajte moje samopouzdanje jednostavnim dijeljenje jedan tip sa mnom. Želim da podelim ceo sebe sa svijetom i nadam se da će i dalje inspiriše mlade žene da pronađu svoje samopouzdanje i nadam se da ih osmijeh na dnevnoj bazi, kao i ja danas!

Šta vam se najviše vlogging sviđa?

Layan: Uživam u interakciji s mojim ljudima! Nisam mogao živjeti bez nje. Primam toliko poruka iz mojih sljedbenika na dnevnoj bazi mi zahvališ za dijeljenje moje tajne. To je sasvim normalno. Osećam sretan kad sam otkriti sam napravio neko drugi sretan. Ne može se reći da na bilo koji drugi način!

Šta želite da uradite izvan YouTube?

Layan: Želim da postanem režisera koja obrazuje naše mlade o važnim svijetu pitanjima koja se često ignorišu i cenzurirana po današnjim medijima. Takođe ću postati inspirativni govornik za mlade žene i muškarci će im pomoći da ostvare svoje snove. Dakle, mnogi od nas su zarobljeni i potlačene od strane drugih u našem svijetu. Potpuno razumem kako je to like.I je ugnjetavani od strane cijelu zemlju i poniženi godinama. Danas, ja živim svoj san. Želim da se to dogodi da svako ljudsko koji kao ja prije deset godina.

Imate li neki savjet za kovrdžave vloggers kosu?

Layan: Saradnja sa ljudima koji vas inspirisati i da osećate vibe! Ako je ovo vaša strast, i dalje pokušavati nove stvari, inovacije i ti! Dati sve od sebe.

Bilo koji predstojećih događaja ili projekata želite da nam kažete o?

Layan: Ja ću govoriti pred 700 mladih žena u maju Torontu. Nadam se da ću ih nadahnuti da budu sami i obavljaju svoje snove! Ovaj je bio na mojoj listi žlicu tri godine i konačno je došao u stvarnost. Moj kanal radi se samo o ljepoti; Radi se o ide nakon svoje snove!

load...

Radim i na kratki dokumentarac o tome kako Izrael nasilno iseljene moja porodica iz naše domovine, Palestine, i stavio nas u izgnanstvu (što je protivno međunarodnim zakonima). Veoma sam ponosna na moj rad i rad mojih tima! U bliskoj budućnosti ću biti predstavljena u Bulace Magazine uskoro i sarađivati ​​sa Jessica McGuinty, koji je jedan od najinspirativnijih žena u mojim očima. Stalno na trudim za sada i keep smiling dok sija haha!

Koji je vaš broj jedan savet za žene sa kovrdžavom kosom?

Layan: Kad zagrljaj vaše kovrče i volite sebe, sve će pasti na svoje mjesto. Ostanu aktivni, drži širi svoje znanje i održavanje ljepote i um. To je kontinuirana borba da, ali ti si ovdje pobijediti! U srednjoj školi sam bio pozvan Medusa, ali danas moja kovrčava kosa me pola slavan! Nikad ne slušaju drugima da maltretiraju jer se plaše samo različitih!

Layan možete pronaći online ovdje:

YouTube i Instagram

load...