Naši najveći kućni ljubimci pišu o kovrdžavim proizvodima za kosu | BA.inspinre.com
Modu

Naši najveći kućni ljubimci pišu o kovrdžavim proizvodima za kosu

Naši najveći kućni ljubimci pišu o kovrdžavim proizvodima za kosu

Mislim, stvarno volim proizvoda. Ponekad ipak, samo morate dati nekoliko proizvodnih detalje o ol 'strani eye.not jer smo BITTER, ili prirodno ragey (Mislim, ja definitivno jesam, ali ne mogu govoriti za moju kolege), već zato što smo na kraju žele održavanje i oblikovanje kose svijet biti bolje za sve! To je rekao, čak i glave nivo više ovdje morati da oduška na kraju. Evo šta su svi morali da rant o.

Gerilyn

"Za ljubav kovrče, apsolutno ne mogu stajati kad se super debeli uređaja pakiran u boce koje ne dozvoljavaju da se proizvod lako nanošenje. Stavili ga u JAR, MAN !!! Kao. WTHeck si mislio? I don 't čak i razmišljati o pumpa za doziranje boce; čeka pumpu da se vrati za drugi veličine graška pad uređaj je stvarni pakao na Zemlji Stupid "..

Cristina je imao više reći o toj temi

"Ja sam razočaran Gerilyn me tukli na to, ali to je moj tačan ljubimac ozlovoljiti. Mrzim dobiti ruku grč u tuš jer sam pumpanje a melase kao uređaj za 8 minuta i sve što imam za pokazati je veličine grumen edamame. Ako stvarno volim proizvod, samo sam odvrnuti vrha i baci ga u ruku, inače ti proizvodi dobije nogu. Moj drugi najomraženiji kućni ljubimac ozlovoljiti je proizvoda u spreju boce u kojima je sprejeve proizvod u jednom stabilan tok. Zašto mi to raditi? ja ne pokušavam da vlaže ili stil samo jedan kvadratni milimetar moje kose, a ja sam siguran da se ni ja. "

load...

Pa, to definitivno ponoviti. I oba ova mini-jeca su super podsjetnik da moram drugi zeleno povrće nego samo lisnatog one!

Alexandra

"Jedan od mojih najvećih Peeves ljubimac je kada brendova napraviti sprej boca da iscure jedan direktan sprej vs magla! Fuj! Zašto ipak, znate li koliko je potrebno da se prskati moju kosu sa jednom snimku i to je ako Doesn 't me ubiti u oči prvi? "

Sada znamo da je stvarno. Šta se desilo sa Safety First?

"STOP ACCOSTING SAD, proizvođači !!!" --Gerilyn Hayes

Kiana

"My Pet ozlovoljiti je brendova koji imaju uređaj i oblik sredstvo za čišćenje koje pripadaju zajedno, ali je sredstvo za čišćenje je veći. Idem kroz uređaj na dva, možda tri x stopa koja idem kroz sredstvo za čišćenje. Zato sam uvijek su pola završio šampona polaganje oko mog tuš izgleda da nikada završiti. Na uređaj bocu treba uvijek biti veći. IMO. "

Uz sve viceve, meme, a sada ovaj članak o stopi od uređaja za upotrebu šampona, pomislili biste da više marki će uhvatiti....

Dakle, ono što su moje pritisne tipke?

Kao što se moglo i očekivati, ja have.a mnogo.

Liquidy proizvoda u staklenke.

To je suprotno od G i Cristina pitanju, ali to je još uvijek važno. Moraću brendova izdržati, uspori, i shvatiti da CALLING nešto krema / krema zapravo ne čine ga jednim. Ako mogu okrenuti teglu 20 stepeni, pa da se izlije kao na brzinu napravio Jello, potrebno je da ga stavi u bocu pumpe. Za ljubav mog tepih i prekrivač, molim vas.

Slippery raščešljavanje alati

Znate li koliko različitih vrsta plastike postoje? Issa mnogo. Mnogi od njih su kreirani za sigurnost hrane, antimikrobna svojstva, i druge cool stvari! I pored toga, možete ih oblikovati u gotovo bilo koji tekstura vaše srce želi! Pa zašto je to da većina proizvoda dizajniranih za detangling želim biti pečat prekrivene-u-biljnom ulju nivoa klizavim? Moram da ljudi shvate da moramo proizvode koji dodati listić u našu kosu sigurno otpetljati, i te proizvode treba da rade zajedno sa četke i češljeve, a ne ih poslati leti preko sobe. To može biti učinjeno, imam dokaz!

load...

Ulje stapa da je samo stavio ime jednog ulja na prednjoj strani

Ja sam rekao nekoliko puta, zapravo, ali smatramo marta remix jednog klasičnog aprila. Ja ću kupiti mješavinu ulja. Oni su super. Oni imaju svoje mjesto u kosi rutinu svima! Ali ja ne mogu da podnesem marke ivica oko istinu o onome što njihov proizvod. Ja ne želim da vidim 'CHIA SEED OIL!' u mega font na prednjoj strani boce, i otkriju da je chia, grožđa i suncokreta kada pogledam u nazad. Zato što ja radim. Vidi. Na leđima. I šta je to tako uvredljivo za mene kao oglas geek je da prevara nije ni potrebno! Možete dobiti kreativni s tim! Ako ste rezanje arganovo ulje masline i badema, kako bi smanjili trošak, igra na drugih komplementarnih sastojaka i pozvati ga Mediterana mix! NEMA NA ČEMU.

Samey dizajna na vrlo različitih proizvoda

Svi vide kako mi je potrebno korektivne leće, zar ne? Na tom istom frontu, moram marke da mi pomogne u mom vizuelno impairedness, i stavio neke razlike u ambalaži svojih proizvoda. Ako maska ​​izgleda kao da je šampon koji također izgleda kao gel, ja ću have.ISSUES. Nađimo se barem na pola puta i da malo velikim slovima najmanje? I naučiti razliku između velikih štampanih i velika slova, jer visok mršav slova nečitki bez 20/20 vid? Sigh. Rant više. Pobrinite se da ste se pretplatili na naš YouTube kanal da čuje priču o tome kako sam slučajno koristiti uređaj kao odsustvo u vrijeme jednog od naših proizvoda narkoman challenges.and upalilo je.

Le Sigh.

Moramo stvarno mrzim te proizvođači onda, zar ne?

Ummmm, pogrešno. Samo zato što smo možda trebati malo vremena Rant tu i tamo, ne znači da ne volim naše stvari! To samo znači da želimo da vidimo kovrčave krajolik i dalje improve.no obzira na to koliko je zabavno da vidim ljude u uredu naljute se kao da sam obično sam. Teehee.

Kovrdžav, imate li nespretnosti proizvod koji samo nervira svojim tekstura? Rasteretiti sebe u komentarima!

load...