Naravno ukrasni urednik deli 5 najboljih masnih maski | BA.inspinre.com
Modu

Naravno ukrasni urednik deli 5 najboljih masnih maski

Naravno ukrasni urednik deli 5 najboljih masnih maski

Vjerujte mi, Coily Girl - Osećam te. To je izazov za navigaciju na internetu, virtualne prolazima pronalaženje savršenog duboko uređaj masku za kovrče, a kamoli koji ne mogu pohvaliti cijenom visoke dolara. Ako je glavni odvraćanja od pronalaženja najboljih duboko uređaj masku za namotaja je cijene previsoke proizvod, brige su gotovi!

Tako da ne morate razbiti svoju banku na možda-baby uređaja, sam testirao nekoliko njih u vaše ime. Ja bih da podelim moju omiljenu 4C zavojnica voli duboko uređaj maske s tobom jer znam kako je teško pronaći svoj savršeni tretman kose.

Imajte na umu da se ova poruka NIJE sponzorira. To su duboke uređaj maskama koji zapravo rade za moje 4C namotaja i morao sam da podijelim svoje uvide s vama! Dakle, dosta o meni - hajdemo na posao!

4C Curl Love: Deep uređaj Maske za manje od 20 €

load...

Svaki Strand Shea i kokosovo ulje za dubinsku hidrataciju maska ​​za kosu

Ova maska ​​je sve i košta samo 7 €!

U redu. Ovo je maska ​​koju sam morao da pričam sama od koristi svaki dan u tjednu. I dalje je borba.

Lud sam za način na koji svaki Strand Shea i kokosovo ulje za dubinsku hidrataciju maska ​​za kosu voli na mom coily kosu. Kao 4C, znate točno koliko je teško pronaći pravu kombinaciju proizvoda koji će dati svoje kovrče 'klizanje' tako da kada ste pronašli onaj koji radi, stvari mogu biti malo van ruke. Ovo se posebno odnosi na moju coily djevojke koje dijele u niskom poroznosti borba. Ozbiljno. Borba je agresivan.

Tako prepustiti svoj namotaja sa ovako duboko vlage maska ​​za kosu jer ćete dobiti Svaki Strand obećanje "svilenkasta, sjajna, i zavodljiv kosu" za samo 7 €!

SheaMoisture Mongongo i konoplje ulja visokog poroznosti vlage-Seal maska

07068.1481044159.420.420 "> Prehrana u 12 € kada!

Iako je SheaMoisture Mongongo i konoplje ulja Visina poroznosti vlage-Seal maska ​​nije formuliran za moju određeni nivo poroznost, nisam dozvolio da me zaustavi od pokušaja Maska kao dan pranje duboko tretman na mom niskim namotaja poroznosti. Kao što bi bogatstvo ga, moja tvrdoglavost isplatilo! Od moje 4Cs dobiti najviše vlage iz mog tuš-cap-pokrivanje-svici-za-trideset minuta metoda, mislio sam da ću koristiti ovaj masque na ovaj način. Nakon čišćenja i stanju, prijavio sam je maska, pokriven moje lokne za trideset minuta (da, to je puna epizoda The Office), i pustite da upije u moje niti.

Kada sam oprao maska ​​se, i moj lokne bile meke i savršeno premazane za postavljanje moje kovrče za rad sedmice Bantu Knot Out. Imam Sooooo mnogo komplimenata na moju kosu koja je danas uzdah moram dobiti više od ovoga. Možete ga dobiti odmah za 12 € klikom na sliku iznad proizvod!

Dizajn Essentials Coconut & Monoi Deep njegujuća maska

Nabavite ovaj bogate proteinima duboko uređaj za samo 12 €!

load...

Ono što najviše volim o tome duboka maska ​​vlage, osim svojih divan kokos miris, da je jedan od ključnih sastojaka je vitamin E. Prema pisac Aleya Bamda, "Vitamin E je važan vitamin za zdravu kosu jer pomaže krvlju cirkulaciju i dovodi do zdravije skalp ". Da, coily! To znači da će vaša zdrava skalp biti u udarnom stanju proizvesti super mekana, 4C kalemova vitamina uhranjene. Ja stvarno volim postavljanje moje kalemova u dva-Strand obrte nakon korištenja ove maske jer im daje da dodatni sloj snage (zaista može osjetiti nakon pranja masque out).

Možete dati svoju kosu tretman uređaj VIP-duboko zaslužuje 12 € kada posjetite SHOP NaturallyCurly.

Jessicurl Deep Conditioning Treatment - Citrus Lavanda

Gerilyn je 4Cs su super ljubitelje ovog 16 € duboko uređaj!

Kada sam zaista počeo grli moje lokne (nakon ko zna koji veliki odrezak), htio sam da bi bili sigurni da su zdravi i sretni. Međutim, na tržištu je preplavljena toliko opcija da ja stvarno ne znam koji proizvod koji sam prvo treba probati! Razumijevanje moj izgled čiste i potpune frustracije, NaturallyCurly suosnivač Michelle Breyer preporučuje Jessicurl duboko uređaj tretman. I kad kažem "recommended" Mislim da je zgrabila bocu i bulaznio o meritumu ovog uređaja je. Uz to moćan uvod u ovu duboku uređaj, nisam imao drugog izbora nego da ga probati.

Da. Michelle je bio u pravu. Ova stvar je legalno.

Sada, iako je to tretman duboko uređaj. Nisam pratite uputstva i koristio ga kao moj svakodnevni odsustvo-u za nekoliko mjeseci jer miriše Gooooooood, drži svici corkscrewed danima, a ja sam samo volim volim ga vole. Mislim da će, previše. Možete zgrabite bocu od trgovine NaturallyCurly za 16 € danas. Ne zaboravi da mi kažeš kako si to koristite za 4Cs: kao duboka maska ​​uređaj i / ili odsustvo-u!

ApHogee Curlific! tekstura tretman

Dobićete Whole Lotta vlage SAMO 9 €!

Završiti najdraže, moram vam reći o ApHogee Curlific! Tekstura tretman. To je tretman koji ćete poluditi oko na sedmičnom nivou i da će plakati nad jednom ste koristili cijelu teglu. Yep - real suze.

Zašto? JER Ovaj tretman ne samo da vlaži. IT definiše i oblikuje čvrsto namotan niti.

Ozbiljno. Ne mogu da izrazim svoje oduševljenje dovoljno za takvo postupanje. To je s obzirom na moje 4Cs intenzivne definicija (čak i čudno rasut dlačice koje treba ukrašene jer nisam posjetio moj stilista godinama). I mada 4C uvojci imaju tendenciju da se super definiran po prirodi, ovaj poseban tretman dodaje vidljivi sloj sjaj koji jednostavno ne javljaju za našu teksture. To je samo sjajan, dame. Istinski. I to košta samo devet dolara.

Nema razloga više da čeka da ga kupi. Samo se preko SHOP NaturallyCurly da pada u super duboko zaljubljen u teglu Epicness. Nema na čemu.

Kako ti ide svojim 4C Curl Love on?

Nadam se da ćete naći ove preporuke pomoći jer kao što 4Cs moramo pokazati jedni drugima kako da love love love naš svici! Molimo vas da dijele neke od svojih omiljenih duboko uređaj maske i kako ih koristiti u komentarima ispod. Ako želite da to podelim sa curlfriend u nevolji, definitivno učiniti! Radujem se na dijeljenje više od mojih omiljenih proizvoda s vama uskoro.

Kao dodatni bonus, želio sam da vam svi znamo da ovog meseca SHOP NaturallyCurly ima ekskluzivno #SupportBlackBusiness spremište za vas da biste dobili svoj omiljeni proizvod. Dobiti više informacija od danas u posjeti našoj trgovini!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...