Najnoviji Rihanin izdanje je samo ono što nam treba | BA.inspinre.com
Modu

Najnoviji Rihanin izdanje je samo ono što nam treba

Najnoviji Rihanin izdanje je samo ono što nam treba

Foto ljubaznošću: Badgalriri rockin 'Ya Dig iz Mattemoiselle

Fenty Ljepota i dalje pruža inclusive hlad opsega i inovativnih proizvoda redefinirati ljepote za sve. Rihanna je debitirao svoju kolekciju šminke u septembru i kao što znate, hype je stvarna i očigledno, ona je samo početak. U svom posljednjem intervjuu s vremenom, ona dijeli svoju životnu opsesiju ljepotu i što je sljedeće za Fenty Beauty. "Neki od mojih omiljenih proizvoda još nisu ni van", rekla je, kada su ga pitali svojih omiljenih Fenty izum. "Opcije su prilično neograničeno u svijetu ljepote, i volim izazove, tako da ću nastaviti da se zabave i pomera granice u ovoj industriji."

Foto ljubaznošću: Fenty Beauty

Prošle sedmice je objavila preko Instagrama njenom zvaničnom datum izlaska svog najnoviju liniju od mat ruževa pod nazivom Mattemoiselle, 14 nijansi hrabar, zabavna i šarene nijanse. Označite svoje kalendare, 26. Decembar ove ljepotice će se naći u prodaji i na nastavak inkluzivnog ljepote brend, Rihanna kaže da je ovaj previše će biti raznovrstan i namijenjen svim tonovima kože. "Lipstick je sve o zabavljaju i izražavanje vaše raspoloženje u datom trenutku", kaže Rihanna. "Ova kolekcija čini lakše nego ikada jer postoji boja za svakoga."

load...

Ove praznične sezone poziva na hrabre usne i Riri nas je pokrivena. 14 nijansi uključuje nekoliko jarkim bojama kao što su: Ma'Damn (plavo-based crvena), spanked (prašnjavom ruža), Candy Venom (električni roze), Za-C (mandarina), 2 No Good (gol breskva) Single (Rosy gol), Freckle Fiesta (terakota), Shawty (toplo kesten), PMS (espresso), Midnight Wasabi (duboka zelena), Ya Dig ?! (Zimzelen plave), Clapback (true mornarica), Jedan od Boyz (divlji jorgovan), i Griselda (bordo).

Nije tajna Rihanna promijenio ljepotu igre, grabljama u više od 72 miliona € samo mjesec dana nakon što je njen brend ljepotu debitirao a ime je dobila kao jedan od Vreme je 25 najboljih izuma 2017. Godine, ali ono što sam najviše divim joj je strateški marketing i kako je ona redefiniranje ljepote. Fenty Ljepota je istaknuta neke od najprepoznatljivijih modela od kao što je Halima Aden, Duckie Thot, Slick Woods, Paloma Elsesser i njene najnovije funkcije kolekciju kantautor, Sza i meč-up nije mogao više savršen. Ko je znao zeleni ruž može izgledati ovako dobro? Ja volim kako Riri je stvaranje boje da bi većina pretpostaviti je nemoguće da izvede, ali Sza to rocks napora.

Fenty Beauty Sza rockin Midnight Wasabi

Označite svoje kalendare i podesite alarm. Prikupljanje Mattemoiselle karmin zvanično će se naći u prodaji 26. Dec i možete dobiti tvoj isključivo na Sephora, Harvey Nichols, i Fenty Beauty.

Hoće li biti pokušavate prikupljanje Mattemoiselle? Da li ste pokušali Fenty Beauty još? Javite mi svoje omiljene proizvode u komentarima ispod.

Želim više od Alexandra? Pratite je na Instagram za sve stvari ljepote, mode, i kose.

load...