Na trendu: Prirodno poznate ličnosti | BA.inspinre.com
Modu

Na trendu: Prirodno poznate ličnosti

Na trendu: Prirodno poznate ličnosti

Baci svoj udarac za kosu i ravne željeza i popustiti pred kovrče koje čine you.well.you. Pogledajte kako su ovi Poznati rock au naturale svoje mane i, uz nekoliko brzih stajling savjeti, pusti kosu!

Na Trend: prirodne kose

Know-les Kako Work It

Kada je u pitanju prikazuje off joj lud lokne, Solange Knowles je SHOWSTOPPER. Uparen sa predivnim sjajem, minimalno šminke, i kanarinac žuta peplum haljina, taj pogled na vrhu trend top listama. Rekreirati joj divlje mane tako što ćete povući glavu iznad i zamagljivanja za volumen Hairspray preko namotaja. Shake ih, i spremni ste za to ići!

VIŠE: voluminizirajući Hair Products & Savjeti

load...

Rockin 'uvojke

Kantautor Kelis accessorizes njoj potpuno strašan obrtima s neonskim bojama i šljokicama. Feeling bold? Ljuljati crimps tvoja mama vam je dao sa glasnim boja i slaganje zglobove sa zabavnim teksturom narukvice.

VIŠE: Lust Lista: Hair Accessories

POMP It Up

Hairstylist Dhiran Mistry iz John Barrett salona Bergdorf Goodman objašnjava kako da napravite ovu vrat-hlađenje ljeti Updo vidjeti na Janelle Monae.

Prvo, podijeliti svoju kosu u tri cjeline: a gornji deo od obrva do obrve, odsjek u leđa na svoju krunu i donji dio od uha do uha. Započnite sa twist dno i srednje sekcije kao čvrsto kao moguće, i osigurati im u mjestu s Bobby igle. Ako postoji dodatna kosa na krajevima, uključiti ga u stilu.

Konačno, stvoriti taj dodatni volumen na vrhu preklapanjem i uvrtanja posljednjem dijelu leđa i odbacujući ga na vrh glave.

VIŠE: Jednostavan i brz Bun i Pompadour frizuru

Sassy Spiral

Corrine Bailey Rae gleda klasik na jesen / zima 2012 Paris Fashion Weeku. Kada se radi sa badass dugom kosom, držite outfit i šminku stidljivim, tako da svi pažnja posvećena je tvoj ubica rez. Da bi se postigao ovaj izgled, pokrenite odsustvo-u uređaj kroz mane kada izaći iz tuš i difuzno svoj svoj lanci dok su suva.

VIŠE: Ostavite u uređaji za teksturom dlake

Divine Dreads

Naša omiljena cool-girl lik iz "The Cosby Show", Lisa Bonet, bio je na naš stil radar za godina. Top duge dredove sa hip polucilindar da se povuče iz retro, devedesetih-grunge vibe. Replicirati joj roze rumenilo i ljubičaste boje, usne da izgledaju šik.

VIŠE: prirodna kosa na TV-u: Rudy Huxtable

Curly Cue

Dobročinitelj Alicia Keys je izašla u New Yorku sa predivnim osmehom i tamno smeđe kovrče. Da biste dobili ovaj izgled, kaput svoj niti sa hidratantnu serum kada izaći iz tuš i osuše. Easy!

load...

VIŠE: 100 osoba frizura We Love

Crop Top

Viola Davis je radila prirodne kovrdže na Oskara 2012. Godine i stilski sa rosne kože i tinjajući očima. Prerušiti se vaš prilično crimps sa dragulj tonovima i povjerenje filmske zvezde, a vi ćete biti spremni za svoj izbliza.

VIŠE: Poznata Hairstyle Savjeti za kovrčavu kosu

Fierce 'Fro

Jazz basista i pjevač Esperanza Spalding radi njen afro dok nastup u Londonu. Pobrinite se da kupite jačanje masku bogate proteinima za kaput kosu sa najmanje jednom u dvije sedmice kako bi vaše pramenove od presušivanje i frizzing van. Raditi ovaj izgled sa vrha usjeva, flowy maxi suknju i grčke stilu sandale, a vi ćete biti spremni za bilo ljeto muzički festival.

VIŠE: Poznata Curls: Esperanza Spalding

Samo Whip It

Mi se usudio da probate mućenje kosu nazad sa ovom objektu s 3-D topper! Willow Smith svakako zna kako da joj kosu, a ona je čak i dobila ugovor za snimanje za to. Iako joj je "uradi nije baš razumljiv, možete kanal Smith stvaranjem dva visoka kikice pletenice. Oni će trajati cijeli dan, i do tri ako zamotajte kosu u svileni šal prije spavanja.

VIŠE: 12 načina da Look "Prirodno" Gorgeous

load...