Myrrh je dar koji nastavlja da daje za kosu | BA.inspinre.com
Modu

Myrrh je dar koji nastavlja da daje za kosu

Myrrh je dar koji nastavlja da daje za kosu

Miro je smola i eterično ulje koje se smatra antimicrobacterial, antigljivično, protuupalno i antivirusno kroz jačanje imuniteta svojstva, što ga čini idealnim skalp clarifier. Takođe smanjuje sluz i pomaže završiti tijelu u borbi protiv prehlade, kašlja, malih boginja, i zaušnjake. Miro je poznato da očiste tijelo štetnih toksina i soli, i često se koristi u aromaterapiji.

Kosa Prednosti Myrrh

Rasa Om Hair & ulje za tijelo

Ovo ulje se može koristiti kao bilo ulje za kosu pored uređaj pomoći zaključavanje u vlage ili kao ulje tijelo uz losion. Ona ima opuštajući miris i preporučuje se za meditativne svrhe.

SheaMoisture Raw shea maslac prožet Frankincense i Myrrh

Ovaj shea maslac je poznat po svojim hidratantnim i anti-aging svojstva. Je miro će raditi u kombinaciji sa shea maslac i vitamin E koji pomaže u borbi protiv preranog starenja dok hidratantnim kože. Može se koristiti za veliki broj bolesti, uključujući, ali ne ograničavajući se na suhu kožu, ispucale usne, i strija. Poznato je da se smanji upala u vezi ekcema. Maslac nema sulfata, parabena, ili mineralna ulja. Kompanija je testiranja na životinjama besplatno i maslac je napravljen u Sjedinjenim Američkim Državama.

load...

Nubijski baštine Raw shea maslac Sapun sa Soy Milk, tamjan i Myrrh

Ovaj silikon, sulfat, parabena, i okrutnost bez bar sapun je must-pokušaj za svakoga! Njegova svi organski shea maslac i kakao sjemena puter rad sa kokosovim uljem i soja mlijeka utopiti vašoj koži vlagu. To je savršen sapun za vašu kožu čistom dok se borio isušivanje i pucanje kože u zimskom periodu.

Oyin Handmade Frank Juice

Ovaj sprej se koristi za stimulaciju folikula dlake i promoviranje rast kose. Sastojci prate obrazac Slično kosu "sokova" brenda nosi. Koristi bilja promovirati rast kose, glicerin za sjajnu kosu, sastojke za otpetljava, eterična ulja za zdravu i mirisnim vlasišta, a sve to radi na vlaže folikula. To je slično Greg sok, ali miris je unisex, dok je Greg sok je usmjerena više prema ženama. Ovaj sprej se može koristiti za revitalizaciju starih Locs, pletenice, i obrte.

Prirodno Nadine Lemon Spritzer

Koristite ovu špricer ako želite živopisne miris da te pokupi ujutro. Napravljena je od tamjana, smirne, ulje jojobe, i limunove trave da vlaže i revitalizaciju umorne pletenice, Locs i obrte kao i besplatan za kosu. To isto se može koristiti i na kožu i kosu.

Da li ste koristili miro na kosu prije? Javite nam.

Reference

Www.organicfacts.net

load...