Mp3 flat gvožđe: Pobjeći ispravljanje dosade | BA.inspinre.com
Modu

Mp3 flat gvožđe: Pobjeći ispravljanje dosade

Mp3 flat gvožđe: Pobjeći ispravljanje dosade

Čak i curliest nas povremeno voli da testira trave na drugoj strani teksture kose ogradu. Transformacija iz pune glave živo kose na elegantniji, ravniji izgled ponekad može potrajati mnogo duže nego što je želio ili se očekuje, iako. Za neke žene, put iznos je potrebno zapravo može spriječiti skakanje brod za jedan dan.

Dakle, kako možete dodati još jedan pogled na svoj portfelj beskrajno kovrčava modernost bez provodi sate i sate ispred ogledala, gel u ruci, ispravljanje željeza u drugom?

Za neke, odgovor se može naći sa najnovijim frizerske inovacije-MP3 stan željeza. Ovaj novi stan željeza radi dvostruku dužnost oba dobiješ uvojcima kostiju pravo i nudi malo ugrađeni zabave koje će vaše vrijeme pred ogledalom malo manje monoton. Dok je dizajn još uvijek standard, kao i većina ravnim šipkama, novi dolazi u kompletu sa zvučnicima i sposobnost držati do 500 pjesama.

load...

Kao i sa svakom novom tehnološke inovacije, postoje različite stavove o implikacije. Pohod na razne ljepote blogova, oglasne table i lokaliteta modnog magazina pokazuje da dok je nekoliko žena mislim da je to pristojan ideja, neki od njih gledaju MP3 stan željeza kao marketinški trik. Međutim, obje strane vedar argument da važi boda u vezi cijena, korisnost i svrhu.

MP3 Flat Iron Iron

Pros:

  • Izvrstan za putovanje
  • Poslušajte melodije bez ometanja bilo koga drugog
  • Čini dugo zadaci malo više zabavnog
  •  prilagodljiv playlist

Cons:

  • Malo skupo!
  • Ne može biti korisno ako možete pumpa svoju melodije
  • Glasna muzika tako blizu vaše uši
  •  Još jedan MP3-sposoban uređaj je malo suvišan

Ovo samo može biti od vrste proizvoda za određene demografske kosti-ravno ljubitelje, a ne jedan proizvod odgovara svima stan iron.Even popularne mediji su u sukobu o meritumu ovog multitasking Flat Iron. ABC visoko kotira jutarnjeg, "The View", pod nazivom InGlam Onyx Keramički Digital MP3 Flat Iron jedan od iz 2011. Ljeta ljepote Essentials. Pop kulture i modnog magazina Nylon je otvoreno u sukobu, i poslao poziv čitateljima pita da li ili ne MP3 Flat Iron je to dobra ideja ili ne.

Na primjer, ako imate lupanje stereo sistem koji možete pokretati punom parom dok Alternativna ispravljanje kosu i pjevanje u stan željeza, možda MP3 ispravljanje željeza nije novi izum. Međutim, ako imate cimera ili roditelji koji ne žele da čuju svoj gužve u 8 sati ujutro, novi alat može doći u ruci.

Sa tako mnogo različitih uređaja kombinirajući tehnologije kako bi stvari više zgodan, lako je vidjeti kako bi to moglo biti overkill imati telefon koji može da igra MP3, iPod ili neki drugi stvarni MP3 player, kao i MP3 stan željeza, ali kovrdžave Žena uvijek možete koristiti opcije, zar ne?

load...