Možete li staviti kokosovu vodu u kosu? | BA.inspinre.com
Modu

Možete li staviti kokosovu vodu u kosu?

Možete li staviti kokosovu vodu u kosu?

U zajednici prirodna kosa, ima dosta tzv čudo rješenja za vaše kovrče. Jedan od najvažnijih reklamira i vjerovati je da kokosove vode.

Koristi se za kožu i kosu podjednako za povećanje hidratacije, ovo čudo ulje je oslonac u rutine kovrdžav svuda. Evo šta treba da znate.

"Mogu li staviti kokosove vode u moju kosu?"

Prema studiji objavljenoj u SAD-National Library of Medicine ", rekao je široku primjenu ovog sastojka može opravdati svojim jedinstvenim kemijski sastav šećera, vitamina, minerala, aminokiselina i fitohormona." Postavlja se pitanje: da li si ga stavio u kosi? A šta efekti će ovaj sastojak imati na lokne? Kokosova voda ima neke hidratantne osobine koje ga čine idealnim za tretiranje žedan kovrče. Ovo rješenje je također anti-gljivične, koji pomaže da promoviše zdrav skalp. Dok su efekti kokosovog ulja i vode su dokumentirani mnogi entuzijasti prirodne kose, koristi od samog kokosova voda nije dokazana.

load...

Kako odabrati pravi kokosove vode

Kada dodajete kokosove vode na svoju rutinu, evo nekoliko savjeta da ste krenuli na pravom putu.

Odaberite kokos voda koja je čista i bez šećera. Šećer može biti sredstvo za kosu i kožu sušenja, tako da se odluče za nešto čisto je uvijek najbolje. Šećer, aroma i drugih aditiva može naći u određenim marke kokosove vode ljepljive mogu ostaviti kosu kao dobro. Čistom kokosova voda, možda i dalje imati malo ljepljivosti, ali ne dovoljno da bude dosadno.

Ne pokušavajte da napravite svoj vlastiti, osim ako ste čarobnjak u DIY izmišljotine. Možete napraviti kokosove vode kod kuće s cijelim kokosa i određene alate, ali kupovni kokosova voda je sasvim u redu, a to će vam dati iste prednosti bez sav posao.

Jedna od najboljih stvari o tome da je DIY ljepota proizvod znate sastojci su sigurni i netoksični. Kada kupite proizvod za kosu ili za njegu kože u trgovini, morate učiti oznake pronaći one koje zadovoljavaju vaše standarde. Ponekad, čak i proizvode koji tvrde da su svi prirodni dodali sastojaka kao što su mirisi koji se mogu rešetka na kožu ili druge kemijske spojeve koji nisu nužno super za vas. Sa at-home mješavine, znate sastojci su prirodni!

Kako se koristi kokosove vode na kosu

Koristite kokosove vode kao ispiranje nakon pranja.

Najbolja stvar o korištenju kokosove vode je u tome što doslovno samo otvorite bocu i sipajte ga na kožu glave i žice. Masirajući ga u vlasište je uvijek dobar način da se antifungalna svojstva za punu korist. Onda samo isperite kosu i spremni ste da idete.

Koristite kokosove vode kao odsustvo-u uređaj.

Ona pruža svilenkastu teksturu koja kombinira kokosove vode sa prodire prirodnim uljima za maksimalnu vlagu i sjaj u laganom, nemasnu formulu. Naravno, to će raditi samo sa čistim kokosova voda da se izbjegne ljepljive nered. Prenijeti ga u sprej bocu. Nanesite ravnomjerno na pramenove, i iskusite hidrirana kosu cijeli dan!

NaturallyCurly Urednik Cristina Cleveland pokušao kokosove vode odsustva-u (na slici gore) osvježiti kovrdža sipajući ga u kovrčavu kosu Solutions sprej bocu i ravnomjerno premaz joj suhu kosu. "Iskreno sam mislio da će biti lepljiva nered, pa razrijediti sam ga s vodom u mojoj spreju za svaki slučaj. Bio sam ugodno iznenađen rezultatima! To nije bio ljepljiv na sve, a čak je moja kosa svjetlo iznos od držite. To je bila velika kao pregib osveženje, ali vjerojatnost da ću da nastavim u prodavnicu i kupuju nove boce od kokosove vode je prilično male. "

load...

Da si stavio kokosove vode u kosi?

Pregledavati kokosa preparata za kosu na našem SHOPNaturallyCurly

load...