Moje omiljene perike za prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Moje omiljene perike za prirodnu kosu

Moje omiljene perike za prirodnu kosu

Svaka strana ograde ima zvuk argument za svoj stav i pošteno tako. Lično, perike su omiljeni od moje! U stvari, sam počeo samo ih nosi kad sam otišao prirodno. U proteklih pet godina mog njegu prirodne kose, naučila sam da ih nose zaštitne stilova. Ja sam ih baciti kad želim promijeniti moj stil, kao i kada mi je potrebno da bi mi kosa zaštićena od teških vremenskih.

U svakom trenutku imam desetak jedinica na dohvat ruke, iako tokom mog putovanja prirodne kose, ja sam u vlasništvu do trideset. Znam da je ovo možda malo previše za većinu naturalistas ali kao prirodni bloger kose, svestranost je moja strast! Evo kako sam kategorizirati moje jedinice: 

Cijena

Volim da imam neke jeftine perike pri ruci za kratke izlete u dućan ili ako sam se volontiranje u centru za zajednicu. I većina mojih jeftini sintetičkih perika kupiti online i da ih vole jer ne mogu dobiti vrijedan mog novac iz njih. Sačuvam skupo, jedinice ljudske kose za posebne događaje kada moram, znate, ubiti!   

load...

To je perika - Kesa

Napomena urednika: Na sajtu Divatress Činilo se da dole u to vrijeme ovaj članak je objavljen, ali možete pratiti Divatress na njihovoj Facebook stranici. 

Po boji

Volim da se boje svog jedinica kao blizu moje prirodne boje kose je moguće, ali ne može poreći volim da izvadite neke opicena boje povremeno. Ombre smeđe i sive su mi svih vremena favorita. Ove jedinice su odlične za artsy događaja kada želim da pokažem svoje kreativnu stranu - mislim Coachella vibracije. Obojeni jedinice može biti odličan način za komunikaciju ličnost, stav i stil bez štetnih efekata boje na naše prirodne kose.

Sensationnel Instant Moda Couture Wig - Taraji

By tekstura

Kao i moj izbor boje kose, volim da držim periku teksture prirodno kao moguće. I imaju tendenciju da gravitiraju jedinice s prirodnom kosom blow-out tekstura ili one sa afro-kovrče i Kinks.

Svilenkasta, prozirnim, teksture ne idu u prilog mojoj etničke karakteristike - nemojmo ni govoriti o tome koliko gel moram koristiti za slick niz moje kinky ivica za bešavne spoj u! Nije ni čudo da imaju samo jedan svilenkasta jedinicu u mom zalihu. To je rekao, ako svrbi nositi ravnu kosu i želite izbjeći pomoću topline na svoju kosu, baci na pravoj jedinici.

Joj dati Hair - Kovrčava teksturom Wefted dlake

Po dužini

U različitim vremenima tokom mog putovanja prirodne kose, koristio sam moju afro-teksture perike kao motivacija za moju kosu putovanje. Kupujem kinky-ravno jedinice koje su blizu moje dužine cilj i koristiti ove kao dnevni motivacija njegovati moja prirodna kosa ispod. Alternativno, ponekad stvarno sam oduševljen nosi afro, ali žele izbjeći skupljanja, tako da sam jednostavno baciti na afro periku. To me čuva muke skupljanja i mi omogućava da promijeniti moj stil u trenu.

Model Wig - Jupiter

Koje su neke od svojih omiljenih jedinica i zašto? Ostavite nam komentar ispod. Bilo bi nam drago da znam.

load...