Moje detinjstvo danas se osnažuje | BA.inspinre.com
Modu

Moje detinjstvo danas se osnažuje

Moje detinjstvo danas se osnažuje

Moj omiljeni dio mene?

Ono što volim kod sebe je mogućnost da se povežu sa ljudima i osjetiti njihovu energiju. Pogotovo što mješovitih baštine, to je kao da mogu iskusiti život iz različitih perspektiva i stvoriti priliku u kojoj kulture osjećaju jednako shvatiti. 

Moj lični stil je klasičan, udoban i minimalistički. Moj moto: "manje je više".

Volim da nosim prirodni make-up, rock moja kovrčava amo i nositi stanova većinu vremena, jer to je ono što me čini dobro. Nemojte izvrtati, uživam oblače i nosi lijepo opremljena midi haljina i par pumpi, ali moj svakodnevni izgled je jednostavno i lako, jer udobnost je moj prioritet. 

Ja sam se bavio samo-identitet donosi čitav svoj život, u odnosu sebe drugima i osećaju potrebu da se uklopi u, posebno što bi-rasne. Također, bio sam 5'8 otkako sam bio u srednjoj školi; Bio sam nekoordinirane i nespretan. Ostao sam kao bolni palac i dobio izabrali, a što su drugačiji.

load...

Tek nakon koledža da sam osvojio moja pitanja samo-identiteta.

To je bilo kad sam odrezati svoju kosu i završio negativnim odnosima koje sam osjetio da me opterećuje. Naučio sam da prihvate moju tallness i koristiti ga na moju prednost modeliranja i bavljenje sportom.

Ja sam se bavio samo-identitet donosi čitav svoj život, u odnosu sebe drugima i osećaju potrebu da se uklopi u, posebno što bi-rasne. 

Ljepote industrija polako postaje sve uključeno u pokazuju različite perspektive ljepote, od tipa tijelo nacionalnosti.

Ja bih da vidim marke biti u skladu u prikazivanju mnoge atribute ljepote, ne samo pokazuje znak 'žena boje ili plus-size model'za kampanju, ali da zapravo biti u skladu u svojim porukama. Zastupljenost pitanja i više ne možemo osvijetliti i pozitivnih modela žensku ulogu koji prihvataju svoje prirodne ljepote, iz svih perspektiva, više će postati norma.

Iskreno se kao da sam jedina moja konkurencija i sve što je potrebno je u roku, ja jednostavno moram da verujem u sebe. Što sam više prigrliti ono što sam i znam mojoj moći, više samopouzdanja sam postao. Ovo je zaista proces koji radim prema svakodnevnom. Jednostavne stvari igraju ulogu u ovom, kao što je jesti zdravo, što vremena da shvati, pogotkom dovoljno odmoriti i biti u mogućnosti da daju i primaju ljubav. Također, važno je da se okružim oko pozitivnih ljudi koji su me podigle kao što su moja porodica, prijatelja i dečka koji me stalno motivirati i podsjeti me na mojoj moći. 

Everyday se probudim, izražavam zahvalnost za novi dan ispunjen novim mogućnostima i čitati inspirativan citat pružiti motivaciju za taj dan da se podsjetim da sam neograničene.

Volim da počnem dan sa dobrom nizu i još bolje doručak jer sam stariji, ja sam shvatio da te stvari bitno. Uključivanjem neku vrstu fizičke aktivnosti da li svoje srca ili joge, pomaže vam postati psihički i fizički jak što je jednako samopouzdanje. Osjećam da više svjesni smo sebe, to više svjesni postajemo kao pojedinci i osnažiti ljude oko nas da prihvatimo svoju jedinstvenost.

load...

Kako se njegovati unutarnje samopouzdanje kroz 'nesavršenosti'?

Bilo bi nam drago da znam. Recite nam na Facebooku i podijeliti svoje iskustvo u nastavku.

Pratite Alexandra na Instagram @queensconquer

Fotografije: @monique_rdz

Za više korisne članke poput ovog, prijavite se na naš newsletter!

load...