Moj xotica kose u obliku prirodnih kose proširenja pregled | BA.inspinre.com
Modu

Moj xotica kose u obliku prirodnih kose proširenja pregled

Moj xotica kose u obliku prirodnih kose proširenja pregled

Zadnji put sam nosila ekstenzije bio peti razred i oni su bili kutija pletenice potpis 90-ih da je moja majka pusti me jer sam volio Moesha. Od tada, ekstenzije nikada izazvao moj interes. Ja sam svjedok šta neispravno instalirana i loše održavanim SEW-ins mogao na svoj skalp i ljepilo čak nije bio ni na mom radaru. Perike su uvijek daleka opcija jer je kvaliteta ljudske kose jedinica će vas lako pokrenuti preko 700 €. Bio sam dobro nosi samo moja prirodna kosa labave ili ljuljanje headwraps kada je potreban odmor, ali to me nije sprečilo da buljite ljepote na mom Instagram vestima.

To je bio moj red da nepodnošljivo bič moju kosu sa svakim prekidača u mom koraku.

Na kraju, kada sam dobio suđeno Google chat, bio sam uzbuđen da je sada moja prilika. To je bio moj red da nepodnošljivo bič moju kosu sa svakim prekidača u mom koraku. To je bio moj put da sija! Ok, ja sam bio dramatičan, ali ozbiljno. Volim da je više žena s Tip 4 kosom poput mene su sve više opcija. Nema više pokušavaju uklopiti sjajan tip 3 kosa sa svojim neposlušnu namotaja. Sada sa Xotica dlake, imate pristupačna opcija sa odličnim kvalitetom.

load...

Prvi utisak

U Xotica dlake Afro Kinky Clip-ins su dobro i nisu pakirani teško ukloniti. Je potke lako razdvojiti bez petljaju ili otpuštaju. Nemojte biti zbunjeni kako je definisano kovrdže su; To vam daje mogućnosti ostavljajući ih netaknuta ili dodavanjem više tijelo i kovrdžanja nežno češljanje niz otvor prstima ili širokom zub češalj. Dobio sam 20 "i 22", jer je dobro, idemo velika ili otići kući.

Instalacija

Da pripremi svoju kosu za instalaciju, moja kosa je postavljen u dva-Strand obrte na mokru kosu s Camille Rose Naturals Coconut vode Leave-in tretman i Camille Rose Naturals stil seter. Nakon nosi obrtima pod Headwrap za dva dana, da ih razmrsi I i sljedećeg jutra lagano fluffed. Onda, odvojen sam kosu i prilogu prvi potke. To je najbolje početi odozdo prema gore, tako da možete koristiti ekstenzije najbliži vašem potiljku kao bazu.

Pokušajte da ne opaperjati kosu previše prije dodavanja clip-ins, jer ćete morati da dlačice kao što spoje teksture. Previše paperjem prije dodavanjem ekstenzija uklonili sve definicije.

Stil

Ovo kosu pruža mnogo opcija stila. Možete ga koristiti za stvaranje dramatične prasak ili repozicioniranje ih za savršen dijela. Volim seksi, bočne strane da pohvalim mog okruglo lice, ali možda uz dodatnu dužinu i tijelo, ja ću osjećati ugodnije sa centrom deo. Dok ne dobijem moje sposobnosti miješanja u rangu, osjećam se udobno nošenje pola gore, pola dolje stilu.

Volim mogućnosti koristiti 3 snimak ili 2 klip potke za prednje ili zadnje vaše kose. S obzirom da je ljudska kosa stapa volje sa svojim teksture i lako se pere, jer sam već upoznati sa ovom teksture. Ako ste u potrazi za afro-teksturom clip-u ekstenzije, to su definitivno vrijedan ulaganja.

Da li ste pokušali clip-u ekstenzije prirodne kose?

load...