Mislim da su ovo najbolji proizvodi za stajling iz 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Mislim da su ovo najbolji proizvodi za stajling iz 2018

Mislim da su ovo najbolji proizvodi za stajling iz 2018

Kovrče Twist and Shout Cream & Blueberry Bliss regenerator Hranjiva regenerator

Ja sam bio ljubitelj Curls proizvoda za neko vrijeme, posebno njihovi borovnica Bliss kontrolu kovrča Paste. Međutim, njihov nedavni dodatak borovnica Bliss stvari su raj poslana! Borovnica Bliss Twist & Shout krema je favorit i prvi proizvod baziran krema za Blueberry Bliss Curls kolekciju. Ispunjen organski kokosovo ulje, ulje šafrana, grožđa ulje, mango sjemena maslac (koji je jedan od mojih omiljenih), i organski shea maslac, ova krema čini čuda za moju twist outa i pletenica-outa.

Uvojci proizvodi su obično svjetlo, ali se pojavi ova teža krema biti omiljena među ženama sa grublji, Tip 4 tekstura kao što sam ja. Borovnica Bliss Reparative ispire sa kose je odličan par na Twist & Shout krema. Koristeći i zajedno je odličan način da se zapečati vlage u moje kovrče za trajni stil tokom sedmice. Kovrče pokreće više proizvoda iz kolekcije borovnica Bliss uskoro, a ja ću biti siguran da prijave svoja otkrića nakon upotrebe.

Eko Curl 'n Styling Koktel 

load...

Naišla sam na ovaj proizvod slučajno. U kupatilu punu proizvoda od prirodnih događaja kose i sajmovima, trebalo mi je mjeseca čak i primetio sam imao ovaj stil krema. U pokušaju da se ponovo uradi set trajnu štap nije u redu, zgrabio sam ovo iz torbe proizvoda koji nikad ne vide svjetlo dana. Na moje iznenađenje, ja sam se susreo sa dobro definisana, hidrirana lokne sutradan. Instalirao sam na trajnu šipke na suhu kosu, samo spritzing vode na svaku sekciju i koristeći TAD Eko Cocktail krema za svaki štap. Ne ljuštenja, ne bijele stvore naslage, bez hrskavosti, ništa! Samo meke kovrče. E sad, ne mogu da držim ruke od ove kreme.

Mješoviti Chicks Oil hranjiva ulja 

Nisam upoznao prirodna žena koja ne voli dobar ulja. Međutim, uvijek se pitam da li sam ja jedini koji dobije nervira kad mi je kokosovo ulje je slaba i moram na silu ruku u dnu sitnim jar samo da bi kuglu? Ipak, Mješoviti Chicks mi je poslao nekoliko proizvoda i stvarno mi se ideja o ulja spoj koji se nalazi u boci pumpe. Ulje na obnavljanje nije previše težak ili lagan, ali samo prava kombinacija kada je potrebno osvježiti bilo tupost na tribinama. Pošto je moj tekstura je u redu i coily, važno je da je ulje koje nije previše teška i ovaj proizvod je savršen. Ključni ulje sastojci u ovom mješavina uključuju mrkva ulje, šipka ulja jojobe i makadamije ulja. Bonus bodova jer je to mješavina i miriše jako ukusan, zahvaljujući šipka ulja.

Amo Butter

Ja sam također opsjednuti Butters, i Fro maslac je vrlo lijepo do sada u 2016. Godini Styling Baterse uklapaju u moj stil mix, obično shea bazi rade dobro za visoke poroznosti kose kao način da zapečati vlage u kutikulu, ali oni takođe rade veliki za brtvljenje vlage u niske poroznosti kovrdžav, posebno za čvršće teksture. Volim da mislim o tome kao najbolje od oba svijeta.

Instalacija tipičan pletenica sa proizvodom maslacem tipa mogu proizvesti do tri dana hidratizirana kosa. Nedavno sam bio u mogućnosti da pokuša malo svakog maslac iz amo maslac linija zbog svoje zgodan veličine suđenje nudi za samo 5 €. U butters su prožet emu ulja, ulja paprene metvice i Jamajke crne ricinusovo ulje. Emu ulje, takođe bogata linolne kiseline, je položen za pomaganje u rastu kose, jer promovira regeneraciju ćelija i budi folikula.

Koje su vaše omiljene proizvodi za oblikovanje 2016.?

 

load...