Loše navike da odu 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Loše navike da odu 2018

Loše navike da odu 2018

Oh, 2017. Kakvo putovanje bilo je. Sam prebrodio završetka postdiplomskih studija, prelazak na život u Teksasu iz Chicaga, novu vezu i dobiti puno radno vrijeme posao. Bilo je srca slomljena, navike stečene, puno suza, i puno osmeha sa novim mogućnostima koje su se predstavile usred promjene. Sa 2018 šunja iza ugla, mnogi od nas često koriste praznika, ne samo da slavimo, ali da razmisle o cjelini godine. Misleći ispred i planiranje rezolucije nove godine može biti dobar način da se zemljište ciljeve koje želite da postavite, morate koristiti taj zamah i misliti o onome što ne želite da se prelije u novu godinu. Kao što sam odražavaju tokom godine 2017., evo nekoliko navike planiram da bacim u grad Atlantis.

Overwhelming sebe

Ponosim se u borave zauzet. To je jedna od mnogih navike koje sam uživao u ovoj godini. To je činjenica od mojih prevarant prirode koja me drži zarađivati ​​novac, što više poslova, iu jednom trenutku rade 7 dana u tjednu mjesecima na kraju. Kako god; mana što je zauzet 24/7 je bio negativan, umorni, i - za neke projekte - ne mogu da dam 100%. Bio sam u načinu razmišljanja da ako nisam konzumira sve što je vezano za moju karijeru ili bankovni račun da ne radi dovoljno. Želim da bolje raditi na ulaganje moje vrijeme mudro u bilo koje strane poslove / projekte pridajem sebe izvan posla. Moram da znam čak i ako ne mogu dati 100% da ne mogu dati 95%, tako da sam ja najbolji, a ne negiranje brige o sebi. Ja ne mogu biti tako preplavljen ne mogu brinuti o meni.

load...

Internalizujući negativna osećanja

Nikada nisam bio dobar u puštajući ništa. To je izjava tako istina da je kao pisac moj rad je začinjen dar i prokletstvo biti u mogućnosti da koriste specifične emocije goriva svega što sam proizvesti. Ljudi, sjećanja, iskustva, bilo šta. Postoji Ying / Yang učinak na ove specifične navike i jang preuzeo ove godine koji su doveli da budem sitne, pakostan, i samo negativno o vezama, poslovima, ili stvari koje se ne ide na moj način. Želim da radim na puštajući negativne osjećaje ići, a ne stana na njih na način koji me čini gorak.

Žaleći

Znaš kako nas drugi vide i kako opažamo sebe može biti uočiti ili potpuno van ovog svijeta. Najduže mislio sam da sam veliki komunikator, i donekle, ja sam, ali u 2017. Godini žali bila navika koju sam upravo izazvao previše. Mislim da kad si dole i ili stvari ne idu svoj put to je lako da se žale i vide negativno. Ali gore negativnog je pozitivna i žale na višak me čini negativan. Našao sam se stalno izvinjavate za ne priznaje moj blagoslov, a onda sam shvatio da mi je potrebno da govorim o tim pozitivi, umjesto da se fokusiraju na ono što ne ide na moj način.

Osjećaj kriv za propuste

Krivica čudovište navika je živ i zdrav. Mislim da kada vozite voz uspjeh, a onda se zaustavi, to može biti emocionalno i mentalno neskladu. Kada imate ljude koji root za tebe, navijaju za tebe, i generalno žele najbolje za tebe, želiš da ih ponosnim. Želite da se ponosi. Kada ne na poslu ili projekta može biti lako želite sakriti ili internalizuju li to zato što ne žele pustiti ljude dole. To je bio moj oslonac ove godine. Osjećaj kriv jer nisam bio uspeh način na koji sam želio da i osjećaj loše, jer sam pustiti ljude dole. Želim da počne da se navike u 2017. I sjećam Ne mogu živjeti svoj život za druge, i da neće uspjeti u times.it je u tome kako učim i oporaviti od toga.

Tu je i dalje raspravlja teorije o tome da li je potrebno 21 dana ili 30 dana da se probije dobre i loše navike. Planiram da radim na moje navike polako i stavila dnevni podsjetnik da li je to u mojoj planer, napominje na mom ogledalu, ili zapišite ga u svom dnevniku da bi sebi dosljedan. Niko nije savršen i ljepota nove godine bez obzira na to koliko otrcano to može biti za donekle je da je dugme za reset je stvaran onoliko koliko ga napravite. Radi se o uzimanje svoje ciljeve i planove i stavljanje svaki na snagu i da ih osvajanje.

load...

Ono što odlaze u 2017. Godini? Javite mi u komentarima ispod.

load...