Ljetni vodič za preživljavanje: Zaštitni stilovi, žareća koža | BA.inspinre.com
Modu

Ljetni vodič za preživljavanje: Zaštitni stilovi, žareća koža

Ljetni vodič za preživljavanje: Zaštitni stilovi, žareća koža

Sada kada sam se potpuno blagoslovio Evelyn iz Internets i njen Internet rođaci (to si ti!), Ja slobodno reći da sam stručnjak za zaštitnu stilu slayage!

U redu, u redu. Idem u vodu sa samouveličavajućih, pa pusti me odbiti na trenutak.

Realnost je da ja ljubav. ZAŠTITNE. Stilovi. Od trenutka kada je prvi pletenicu je instaliran, bio sam navučen.

Poučeni sve vaše komentare i savjete preko YouTube i Facebook, odlučio sam da dijele neke uvide koje su mi je pomoglo da održim Bantu čvor i kutija pletenice ovog ljeta. Uzeti u obzir neke od proizvoda volim i savjete za mene bilo od pomoći.

Shoutout svima vama za pomoć dobili najbolje iz moje veoma 1. Instalacija pletenice! Svi ste koza Ako ste još da mi svjedoci potpuno pasti preko ušiju zaljubljen u kutiji pletenicama, pomaknite se prema dolje do kraja ovog članka da vidi za sebe.

load...

I dalje radi na mom lepinja vještina, fam.

Ljeto Survival Guide za zaštitne Stilovi i Glowing Skin

Prije dobiješ #summertimefine pletenice, plete, i instaliran promašaj Locs, dajte prirodne kose duboko tretman. Preporučujem SheaMoisture High poroznosti vlage-Seal maska. Ostavljam ga u 15 minuta, a zatim isperite ga odmah. Masaža malo ulja na vlasište nakon ispiranja.

Izbjegavajte proizvod nagomilavanje! Kako? Očistiti svoj skalp sa blagim šamponom. Kao što je spomenuto u mom zadnjem članku, moj go-to je, naravno Smitten crni sapun šampon. Stavio sam ga u spreju, razrijedite ga s vodom, i SPRITZ to na moj skalp. Naučio sam to izvanredan trik iz @journeytowaistlength (ako ovo čitate, ti si moj heroj).

Kada vaš skalp potrebna vlaga, koja može izgledati kao svaka druga svakog ljetnog dana, Mielle Organics je pouzdan sprej koji se ne ispire. Uzimajući napomena iz YouTube komentator Chelsea Staples, pustio sam ovo odsustvo-u ohladi stavljajući ga u zamrzivač na 3-4 minuta. Onda sam sprej skalp da se ohladio.

Da, znam da govorimo o kosi, ali kako ćeš ostati slatko ako si pepeljasto? Ostanite hidratizirani strane pitke vode. Ozbiljno. Osim pije H2O, uzmi omiljeni losion za tijelo i pospem ga na! Moja ljubav je usmjerena na gustu konzistenciju i mošusni miris SheaMoisture afričkih crni sapun losion za tijelo.

Uvijek držati par sunčane naočale ili clip-ons u blizini, ako ne i na lice! UV zrake nisu samo loše za vašu kožu i kosu, ali tvoj vid mogu patiti. Vi ne želite da se pometena.

Ja nisam kraj svega, biti-sve zaštitnih kose; to je razlog zašto sam tako zanima kako održavati svoj stil! Koje su vaše ljeto opstanak savjete za one od nas nošenje zaštitne stilova? Udio u komentarima!

Za više savjeta za zaštitne održavanje stila i da vidi moju kutiju pletenica putovanje u Afropunk, prati me na Instagram @gerilynhayes! Nemaju IG račun? Pratite me na Twitteru @gerilynhayes!

Pazi na trenutak da je sve počelo:

Sviđa ono što vidite? Groovy! Pratite NaturallyCurly preko YouTube-a za više sadržaja koje volite.

Kao i uvek, ostati upletena gore!

load...
load...