Lazy naturals: 6 kovrdžavih alata za kosu svima kojima je potrebno | BA.inspinre.com
Modu

Lazy naturals: 6 kovrdžavih alata za kosu svima kojima je potrebno

Lazy naturals: 6 kovrdžavih alata za kosu svima kojima je potrebno

Čak i ako ste lenja za Naturals, vi ćete se osloniti na nekoliko stvari da se brine o kosi. Od početka vremena, ljudi su koristili osnovne alate kako bi olakšao njihov život. Koristimo ih da upravljaju gotovo svaki aspekt naših života, kao i za one od nas koji žive La Vida teksture, pravo alata može značiti razliku između veliki dan za kosu i jedan proveo krije pod bejzbol kapu. Odgovarajuće alate su osnova za vođenje kovrče, zavojnica, a valovi u tip-top stanju, naročito ako ste posvećeni lijeni naturals način života. Da li radite sa pravom opremom? Evo moje liste esencijalnih alata prirodne kose.

Široki češalj

Uske kovrče i spirale potreban širok zub češljevi nježno otpetljati i eliminirati prolivena kose. Potražite bešavne češalj za dodatno zaštitili tender kovrče. Pobrinite se da vaša kosa je mokra (sa vodom, na bazi vode ispire sa kose, ili uređaj mix) prije pročešljaju. Za više kontrole, podijeliti kosu u sekcije prije otpetljava. Pobrinite se za početak na krajevima i lagano raditi svoj put do korijena.

load...

Snimke

Najlakši način za borbu protiv prirodna kosa u rubrikama. Jednom kada kosa je podijeljena, isječci zadržati niti uredno rastali dok radite kroz svaki odjeljak. One se koriste za sve, od uređaja na kemijske usluga kao što su boje. Jumbo veličine patka snimke su odlične za osiguravanje kosu sprečavanju zapetljavanje. Koristite ih za oblikovanje ili pranje teksturom kose u rubrikama.

Elastične trake

Elastične trake su od neprocjenjive vrijednosti vuče za kosu od lica i stvaranja dimova i rep za. Pobrinite se da odaberete natkrivenu bendova izbjeći je maznuo delikatan kovrdžava dlaka. Mi koristimo ove Goody trake za glavu poput veze kosa za sve naše uglađen, izvadio-back stilova.

Bobby Pins i ukosnice

Svako fizičko Žena znam ima zalihu igle negdje. Svako potrazi za brzo pin, stomaka, ili prevrću kovrče ih treba. Ne mogu reći ove igle osim? Bobby igle imaju umišljen strane, a najbolji su za jednostavnu podignute frizure poput francuskog peciva i Tucks. Postavite ih valovit strani dole da pravilno pomogne igle stisak kosu. Ukosnice su najbolje za peciva i punđe.

Saten

Saten kape, šalovi, i jastučnice dozvoliti niti da klizi na površini koja ne opljačka ih plemenitih vlage. Kape su najlakši za korištenje, ali će morati da izgledaš kao baka u budoaru. Sačuvali svoje seksi zajedno sa kosom sa satenskom jastučnicu. Koriste šalove da bi zamršene pleteni i uvrnut stilova netaknuta.

Flašica sa rasprskivačem

Vlaga, vlaga, vlaga je mantra je teksturom djevojčica. Voda je krajnji hidrator ali treba spojiti sa ovlaživači i ovlaživači da bude najefikasniji. Mi mix koktel vlage kako bi naše Tresses ugašena:

  • 1 dio kremasti uređaj
  • 3 dijela vode
  • 1 dio nafte

Eksperiment sa svojim formulama da shvatim ono što je najbolje za vašu prirodnu kosu, a pobrinite se da imate sprej bocu do zamagljivanja kosu kada je to potrebno.

Koje su vaše bitne alate prirodne kose?

load...